Springsikker Trampet – Basis;

Indledning
Bliv certificeret  til at bruge trampet i idrætsundervisningen gennem kursus med instruktør fra Springsikker, GymDanmark. Læs mere om uddannelsen her:

 http://www.bevaegdigforlivet.dk/springsikker/for-kursusdeltagere/springsikker-uddannelserne/springsikker-trampet-basis/bliv-klogere-paa-uddannelsen

Målgruppe
Lærere, der underviser i idræt. OBS! Uddannelsen er kun bestået, hvis kursisten i forvejen har bestået en linjefagsuddannelse i idræt fra læreruddannelse (eller tilsvarende).

Mål
At deltagerne bliver certificeret til at bruge trampet i idrætsundervisningen

Indhold
Uddannelsen koncentrerer sig teoretisk om metodik og progression, redskaber og springopstillinger, biomekaniske begreber, fejlretning og sikkerhed i springmiljøet.

Praktisk kommer uddannelsen omkring modtagning, metodik og fejlretning i spring i trampet (opspring med tilløb og forskellige variationer), salto til højt underlag og overslag med tilløb.

Der vil være teoretiske prøver i pensum (multiple choice og metodik) og praktisk prøve i relevante modtagningsformer. Uddannelsen varer 7 timer.

Teorimaterialet til alle deltagere er tilgængeligt online. http://www.bevaegdigforlivet.dk/springsikker/kursusmateriale  (Vælg – Springsikker Trampet Basis).

Arrangør
Center for Undervisningsmidler Bornholm ved Kirsten Lenz

Kursusdatoer

tir 17/09/2019 - 08:30 til 16:00

| 0 |
Underviser:

tir 17/09/2019 - 09:00 til 16:30

| 0 |
Underviser:

Esben Sand Lysemose

GymDanmark-instruktør

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Tirsdag d. 17. september 2019 kl. 8:30 til 16:00

Antal kursusdage: 

1

Pris: 

1275,00 kr.

Kursusnr: 

299433