Skriveværksted - øvet niveau (Campus Carlsberg)

Beskrivelse

Du har skrevet opgaver før, men du har enten oplevet at det var en frustrerende proces, eller du har ikke klaret dig så godt som du gerne ville. Du synes egentlig godt du kan skrive, og du er også rimelig studievant, men alligevel har du ramt ved siden af (eller er bekymret for det) i forhold til egne forventninger. Måske har du deltaget i skriveværksteder tidligere, men synes stadig du kan bruge værkstedet som et sted at få støtte til at strukturere dit arbejde og få helt styr på genrekrav og forventninger til de skriftlige opgaver i din uddannelse.

På skriveværkstedet får du redskaber til at forstå opgavekravene og til at håndtere opgaveskrivningen, så du kommer godt i gang med og igennem din konkrete skriveopgave.

Vi veksler mellem underviseroplæg, skriveøvelser (primært med udgangspunkt i din egen opgave), analyser af modeltekster, responsrunder (herunder refleksion over tidligere mindre gode erfaringer med opgaveskrivningen) og ideer til udvikling af gode skrivevaner, effektive skriveprocesser, revideringsstrategier og forbedring af den skriftlige udtryksform, herunder centrale valg i forhold til den akademiske opgavegenre.

Indhold:
- Opgavegenren
- Videnskabelig redelighed
- Kildehåndtering
- Opgaveformål
- Problemformulering
- Skriveprocesser
- Sprogbrug/fremstillingsformer
- Argumentation

Underviser
Minna Nørgaard Bruun, adjunkt

Tid

2 x 3 timer (du skal komme begge gange):
1 gang: tirsdag den 6. oktober 2020 kl. 13:00-16:00
2 gang: tirsdag den 17. november 2020 kl. 13:00-16:00

Målgruppe

Studerende på akademiuddannelser og diplomuddannelser på Københavns Professionshøjskole.

Deltagelse i den studiestøttende aktivitet kræver, at der er betalt for deltagerbetaling på et akademi- eller diplommodul i det pågældende semester.

Praktiske oplysninger

Nummer: 

204047172

Pris: 

Gratis, når du er tilmeldt afgangsprojektet i samme semester.

Dato:

Tirsdag d. 6. oktober 2020 til Tirsdag d. 17. november 2020

Adresse:

Campus Carlsberg, Humletorvet 3
1799 København V