Skriv musik – dine elever er komponister

Målgruppe
Lærere og pædagoger, som underviser i eller beskæftiger sig med musik

Underviser
Bjarne List Nissen, komponist og musiklærer

Helt almindelige børn på helt almindelige skoler kan komponere. Det er lige til! Komposition kan være en vigtig nøgle til at motivere eleverne til at udøve musik. Der sker underværker, når de får succes med kompositionerne og stolte siger: “Det er jo mig, der har lavet musikken.”

Vi afprøver forskellige tilgange med udgangspunkt i tracks, instrumenter, stemmen, sproget og kroppen. Musikken, vi skal arbejde med, spænder bredt fra pop og moderne klassisk til hiphop.

Vi vil desuden udforske en række metoder, der åbner for, at eleverne kan skabe deres egen musik. Du får masser af inspiration og konkrete idéer - lige til at bruge i egen undervisning.

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne, håndsprit og ansigtsmaske såfremt det er relevant. Rengøringen er intensiveret så der rengøres kontaktpunkter to gange dagligt. Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.


 

CFU 119001

Kursusdatoer

man 18/01/2021 - 09:00 til 15:00

CC (faglokale)
Humletorvet 3 | 1799 | København V
Underviser:

Bjarne List Nissen

Musiklærer, komponist og musiker

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Mandag d. 18. januar 2021 kl. 9:00 til 15:00

Antal kursusdage: 

2

Adresse

CC (faglokale)
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

1250,00 kr.

Kursusnr: 

119001