Skriftligt arbejde i tysk - Er du træt af at sidde og rette Google Translate?

GRATIS UNDER ABONNEMENT

Indledning
Har du lyst til at se nærmere på arbejdet med elevens styrker og svagheder i skriftligt arbejde i tysk? Er du i tvivl, om eleven bruger din feedback? Vil du arbejde videre med en konstruktiv elev-til-elev-feedback?

Målgruppe
Tysklærere i 7.-10. klasse.

Mål
At deltagerne får indblik i, hvordan eleverne tilegner sig fremmedsproget, får ideer til udvikling af forråd samt bliver bekendt med rettestrategier og feedbackmuligheder.


Indhold
Er du tit frustreret over at bruge tid på at rette skriftlige afleveringer, som ikke viser noget om elevens styrker og svagheder og ej heller fremmer elevens læring?
Bruger du nogle gange mere tid på at mistro brug af google translate end på at rette selve opgaven?
Vi ser på typer af skriftligt arbejde i hverdagen og på afleveringer, som lægger vægt på, at eleven tilegner sig en viden om fremmedsprogets opbygning og opøver sprog og terminologi om grammatiske emner.
Andre øvelser tager afsæt i at udvikle ordforråd, så eleven aktivt får trænet/automatiseret grammatiske strukturer og vendinger.

Workshoppen veksler mellem oplæg og praksiseksempler, hvor du som kursusdeltager medvirker aktivt. Du vil gå hjem med en taske fyldt med øvelser og ideer, som du kan bruge næste dag og mange moduler frem.
OBS! Medbring computer.

Arrangør
Center for Undervisningsmidler ved Maiken Adelsten.

Kursusdatoer

tor 14/01/2021 - 08:30 til 11:30

| 0 |
Underviser:

Mathilde Nygaard Beck

Cand.mag. i tysk og lærebogsforfatter

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Torsdag d. 14. januar 2021 kl. 8:30 til 11:30

Antal kursusdage: 

1

Pris: 

895,00 kr.

Kursusnr: 

119410