Prøven i idræt – Hvordan?

Er det første gang, du skal føre elever op til prøven i idræt, eller vil du bare gerne blive klogere på prøven? Bliv introduceret til prøven trin for trin, og få gode råd og fif til din praksis. Du vil blive klædt på til at føre dine elever til prøve, uden at der opstår tvivl eller fejl.

Er det første gang, du skal føre elever op til prøven i idræt, eller har du haft din debut, men vil gerne blive klogere på prøven? Få del i de mange erfaringer, som undervisere og censorer har samlet i prøvens levetid.

På kurset bliver du introduceret til prøven trin for trin og får gode råd og fif til din praksis. Du vil blive klædt på til at føre dine elever til prøve, uden at der opstår tvivl eller fejl. Derudover vil du blive præsenteret for ideer og konkrete eksempler fra indholdsområderne, som du kan overføre direkte til din daglige praksis.

Foruden en teoretisk gennemgang af prøven, vil vi også berøre nogle af de svære temaer og arbejdet med indholdsområderne. Du skal derfor forvente at være moderat fysisk aktiv på selve kursusdagen.

Mål
• Du får redskaber til at planlægge din praksis med henblik på at forberede dine elever til prøven
• Du får kendskab til prøvens indhold og hvordan du konkret kan udmønte dette i din praksis

Målgruppe
Idrætslærere og pædagoger i 7.-9. klasse

CFU299048

Kursusdatoer

man 02/09/2019 - 09:00 til 15:00

CC (faglokale)
Humletorvet 3 | 1799 | København V
Underviser:

Rikke Christine Stobbe

Lærer og tidligere læringskonsulent v. UVM

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Mandag d. 2. september 2019 kl. 9:00 til 15:00

Antal kursusdage: 

1

Adresse

CC (faglokale)
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

1100,00 kr.

Kursusnr: 

299048