Åbent hus på Campus Carlsberg

Den 29. oktober kl. 16.30 holder vi åbent hus på Campus Carlsberg. Kom og hør om dine muligheder med en pædagogisk diplomuddannelse (PD) eller en diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning (DUEK). Arrangementet foregår på adressen: Humletorvet 3, 1799 København V. - lokale W.2.05Tilmeld dig her.

Pædagogisk diplomuddannelse

Den pædagogiske diplomuddannelse er en kompetencegivende videregående uddannelse, der henvender sig til lærere, pædagoger og andre med tilsvarende relevant uddannelse. 

Diplomuddannelsen er normeret til 60 ECTS-point, som er svarende til et års fuldtidsstudium. Du kan læse mere om PD'en og de forskellige retninger her:

Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning

Interesserer du dig for vejledning af børn, unge og voksne og deres valg af uddannelse og erhverv? Så er en diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning måske noget for dig.

En DUEK skal bidrage til at skabe en fælles professionalitet på vejledningsfeltet. Uddannelsen lægger vægt på at medvirke til udvikling af en professionel og sammenhængende vejledningsindsats.

Uddannelsen er normeret til 60 ECTS-point, som er svarende til et års fuldtidsstudium. Uddannelsens formål er, at den studerende udvikler teoretiske og praktiske kompetencer til at vejlede børn, unge og voksne om valg og af uddannelse og erhverv. Du kan læse mere om DUEK her:

Pædagogisk diplomuddannelse

Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning