Kurser og uddannelser for ansatte i skolen 2020-2021

Her finder du KP's katalog med kurser og uddannelser for dig, der arbejder i skolen.

Katalog med kurser og uddannelser
Kataloget med kurser og uddannelse til ansatte i skolen er blevet sendt i fysisk form til alle skoler i hovedstadsområdet, men du kan naturligvis også åbne det i pdf-format ved at klikke på linket herunder:

Alle tilbuddene i kataloget findes også i kursusdatabasen her på hjemmesiden, hvor du kan klikke dig ind og søge om optagelse på det tilbud, som du er interesseret i. Du kan bruge filtreringsgrupperne i siden af kursusdatabasen til at sortere din søgning efter fx emne eller geografisk placering, men du kan også bruge søgefeltet til at søge efter et helt specifikt kursus.

Kompetenceløft i skolens fag

Er du leder for en gruppe af folkeskolelærere, der mangler formelle kompetencer i et eller flere undervisningsfag? Så kan du bestille et kompetenceløft hos KP, så dine medarbejdere lever op til de ændrede regler, som folkeskolereformen har medført. Kompetenceløftet kan enten dække et helt enkeltfag, eller supplere eksisterende undervisningserfaring.

KONTAKT

Kvinde i sofa

Undervisningsfag

Med den nye folkeskolereform skal alle lærere senest i 2025 have en reel og formel kompetence på linjefagsniveau i deres undervisningsfag.