Kurser og uddannelser for ansatte i skolen 2019-2020

Her finder du KP's katalog med kurser og uddannelser for dig, der arbejder i skolen. På siden finder du også vores inspirationskatalog, som indeholder eksempler på projekter, som kommuner og skoler har gennemført i samarbejde med KP (tidligere UCC). Læs mere om katalogerne og download dem i pdf-format.

Katalog med kurser og uddannelser
Kataloget med kurser og uddannelse til ansatte i skolen er blevet sendt i fysisk form til alle skoler i hovedstadsområdet, men du kan naturligvis også åbne det i pdf-format ved at klikke på linket herunder:

Alle tilbuddene i kataloget findes også i kursusdatabasen her på hjemmesiden, hvor du kan klikke dig ind og søge om optagelse på det tilbud, som du er interesseret i. Du kan bruge filtreringsgrupperne i siden af kursusdatabasen til at sortere din søgning efter fx emne eller geografisk placering, men du kan også bruge søgefeltet til at søge efter et helt specifikt kursus.

Inspirationskatalog
KP arbejder med uddannelse, kurser og kompetenceløft for både enkeltpersoner og større grupper, f.eks. på kommunalt niveau. Hvis du er interesseret i at vide mere om de faglige fokusområder, som vi kan hjælpe dig med, kan du læse mere i vores inspirationskatalog om skoleudvikling. Heri finder du også en række cases der illustrerer, hvordan tidligere kunder har oplevet processen med KP's konsulenter.

Kompetenceløft i skolens fag

Er du leder for en gruppe af folkeskolelærere, der mangler formelle kompetencer i et eller flere undervisningsfag? Så kan du bestille et kompetenceløft hos KP, så dine medarbejdere lever op til de ændrede regler, som folkeskolereformen har medført. Kompetenceløftet kan enten dække et helt enkeltfag, eller supplere eksisterende undervisningserfaring.

KONTAKT

Kvinde i sofa

Undervisningsfag

Med den nye folkeskolereform skal alle lærere senest i 2020 have en reel og formel kompetence på linjefagsniveau i deres undervisningsfag.