Kurser og uddannelser for ledige

Vi tilbyder en række kurser og uddannelsesforløb særligt målrettet ledige. Formålet er ganske enkelt at styrke dine kompetencer, eller at give dig nogle helt nye, som øger din markedsværdi og forbedrer dine muligheder for at få et job.

AMU-kurser for ledige

Er du ledig, og drømmer du om at arbejde inden for det pædagogiske område? Så er vores tilbud om 6 ugers jobrettet uddannelse måske noget for dig.

Bemærk, at det ikke er alle kurser på ovenstående liste, som er med på De Regionale Arbejdsmarkedsråds positivliste for den regionale uddannelsespulje for ledige. Kontakt os, hvis du er i tvivl på PELA@ucc.dk.

Kurser for ledige

Vi tilbyder et kursus, som er på De Regionale Arbejdsmarkedsråds positivliste for den regionale uddannelsespulje for ledige:

Diplommoduler for ledige

Vi tilbyder en række diplommoduler, som er på De Regionale Arbejdsmarkedsråds positivliste for den regionale uddannelsespulje for ledige:

 

Kontakt

Kurser og uddannelser til ledige afholdt med samarbejdspartnere

UCC samarbejder med professionelle kursusvirksomheder omkring kurser og uddannelser for ledige:

Intensivt kursus

UCC udbyder 6 ugers intensivt enkeltfag i almen undervisningskompetence, hvor deltageren erhverver sig kompetence til begrundet at planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisning i folkeskolen.

Læs mere om kurset Almen undervisningskompetence