Kunst og kreativitet på iPad

som bygger bro mellem den analoge og digitale verden

Målgruppe
Lærere i billedkunst, håndværk/design og evt. andre fag – se kp.dk

Underviser
Lasse Snorgaard, billedkunstner og lærerunderviser

iPadens kreative værktøjer giver helt unikke muligheder for, at elever på alle trin kan udtrykke sig kreativt og æstetisk. Den inviterer også til at bygge bro mellem analoge og digitale materialer. Kom og bliv inspireret af en udøvende billedkunstner og lærer til at sætte det kraftfulde kreative værktøj i spil på nye og spændende måder.

På dette kursus vil vi udforske og afprøve forskellige kreative værktøjer og stifte bekendtskab med den digitale kunst og de spændende muligheder, den tilbyder os. Vi skal tegne og male, klippe og klistre, filme og manipulere os gennem konkrete hands-on forløb og ende ud med små produktioner og værker. Pædagogik, faglighed og mål vil løbende blive italesat – særligt med fokus på, at billedkunst og håndværk/design bliver en del af grundskolens afgangseksamen i 2020.

Kurset indeholder både analoge og digitale øvelser, hvor der særligt vil blive lagt vægt på at kombinere den digitale og analoge verden og give bud på, hvordan vi kan ’gøre det, vi plejer’ på helt nye måder.

Målgruppen er lærere i billedkunst og håndværk/design på alle klassetrin, men det vil også være givende og interessant for lærere i andre fag, hvor formidling af viden er centralt, da formålet med kurset er at åbne op for digital kreativitet i en bred forstand.

Mål
• Du får kendskab til apps, som nemt kan benyttes af undervisere og elever uden større forudgående teknologiske færdigheder
• Du vil prøve kræfter med opgaver, der bygger bro mellem klassiske analoge materialer og en digital værktøjer
• Du får masser af inspiration af en udøvende kunstner og underviser

CFU209067

Kursusdatoer

tir 22/09/2020 - 14:00 til 17:00

CC - K2.05 (34 pers.)
Humletorvet 3 | 1799 | København V
Underviser:

Lasse Snorgaard

iPad-konsulent

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Tirsdag d. 22. september 2020 kl. 14:00 til 17:00

Antal kursusdage: 

1

Adresse

CC - K2.05 (34 pers.)
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

750,00 kr.

Kursusnr: 

209067