It’s time for English - inspiration til indskolingsengelsk

Trænger du til input til din engelskundervisning i indskolingen? Hvad kræver det for at lykkes med undervisningen og få aktive, engagerede elever, som kommer godt fra start? Dette kursus består af fire oplæg/workshops, som giver dig inspiration og ideer til, hvordan du kan gribe din engelskundervisning i indskolingen an.

1. Anbefalinger til begynderundervisningen
Hvilke elementer bør indgå i den første engelskundervisning, så eleverne får lyst til at lære et nyt sprog? Hvilke elementer i undervisningen skal have særlig opmærksomhed?

2. In English, please
Det er centralt, at læreren taler engelsk til eleverne fra starten, da det er et vigtigt element i opbygningen af kommunikationsfærdigheder. Mundtlig engelsk står centralt i begynderundervisningen, og her sætter vi fokus på, hvordan et fælles klasseværelsessprog på engelsk opbygges.

3. Storybooks
Engelsksprogede billedbøger giver rig mulighed for at præsentere eleverne for engelsksproget børnekultur, samtidig med at de får autentisk, sprogligt input. Du vil blive præsenteret for en række sjove, spændende og flotte engelske billedbøger, som er særligt velegnede til begynderundervisning, samt få inspiration til at udvikle undervisning med udgangspunkt i en god historie

4. Læremidler – ud over grundbogen
Hvordan kan CFU’s samling bidrage til en varieret engelskundervisning? Hvilke hjemmesider og digitale læremidler findes der, som kan være relevante for aldersgruppen?

Mål
Du får:
• anbefalinger til, hvordan den tidlige engelskundervisning bør gribes an
• idéer til, hvordan storybooks kan blive en del af din undervisning
• idéer til, hvordan et fælles klasseværelsessprog på engelsk opbygges gennem meningsfulde aktiviteter
• idéer til, hvilke læremidler der kan være med til at konsolidere og variere elevernes læring

Målgruppe
Engelsklærere i 1.-3. klasse

CFU 109010

Kursusdatoer

fre 20/03/2020 - 09:00 til 15:00

| 0 |
Underviser:

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Fredag d. 20. marts 2020 kl. 9:00 til 15:00

Antal kursusdage: 

1

Pris: 

1150,00 kr.

Kursusnr: 

109010