GeoGebra i indskolingen

Målgruppe
Matematiklærere i indskolingen


Underviser
Jonas Juul Hansen, pædagogisk konsulent ved CFU KP

Geometriundervisningen kan gøres spændende og udfordrende med GeoGebra - også i de små klasser. GeoGebra giver mulighed for at arbejde dynamisk og undersøgende og giver mulighed for at arbejde med det visuelle udtryk, hvilke mange eleverne synes er spændende. Den dynamiske tilgang gør, at det er nemt at eksperimentere og lave ”fejl”, som man som lærer og elev hurtig kan tilrette/rette.

På kurset vil vi udelukkende arbejde med aktiviteter inden for geometri og tal/algebra (fx cirkler, polygoner, arealer, sidelængder, vinkler og regneark), som kan bruges i indskolingen.

Mål
Du lærer:
• at bruge mange af programmets funktioner
• at udvikle dynamiske modeller
• at forholde dig didaktisk til, hvilke muligheder et program som GeoGebra giver

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne, håndsprit og ansigtsmaske såfremt det er relevant. Rengøringen er intensiveret så der rengøres kontaktpunkter to gange dagligt. Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.


 

CFU 209032

 

Kursusdatoer

man 07/12/2020 - 09:00 til 15:00

CC - K2.05 (34 pers.)
Humletorvet 3 | 1799 | København V
Underviser:

Jonas Juul Hansen

pædagogisk konsulent på CFU

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Mandag d. 7. december 2020 kl. 9:00 til 15:00

Antal kursusdage: 

1

Adresse

CC - K2.05 (34 pers.)
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

1150,00 kr.

Kursusnr: 

209032