En inspirationsbombe til din musikundervisning

Målgruppe
Lærere og pædagoger, som underviser i eller beskæftiger sig med musik


Underviser
Bjarne List Nissen, komponist, sangskriver, korleder, forfatter og musiklærer

Få idéer til at skabe en levende musikundervisning, der aktiverer ALLE eleverne på én gang. En musikundervisning, som har fokus på både musikudøvelse og musikalsk skaben.

Med udgangspunkt i rytmiske sange, jazz, folk, samba og hiphop vil vi arbejde med arrangementer, der kombinerer sang, kor, enkelt sammenspil, dans og bevægelse. Alle arrangementerne er lige til at gå hjem og bruge.

Underviser Bjarne List Nissen har været musikalsk skabende på alle planer gennem sine sangbøger og korhæfter, og du vil derfor blive klædt godt på både teoretisk og praktisk.

Kig mere og lyt til Bjarne List Nissens musik på hans blog.

 

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne, håndsprit og ansigtsmaske såfremt det er relevant. Rengøringen er intensiveret så der rengøres kontaktpunkter to gange dagligt. Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU 209058

 

Kursusdatoer

tir 17/11/2020 - 09:00 til 15:00

CC (faglokale)
Humletorvet 3 | 1799 | København V
Underviser:

Bjarne List Nissen

Musiklærer, komponist og musiker

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Tirsdag d. 17. november 2020 kl. 9:00 til 15:00

Antal kursusdage: 

1

Adresse

CC (faglokale)
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

1250,00 kr.

Kursusnr: 

209058