Studiestøttende aktiviteter

DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT TILMELDE SIG MODULER I PERIODEN 27. NOVEMBER TIL 10. DECEMBER 2018 PGA. DATABASESAMMENLÆGNING.

Studerende på Københavns Professionshøjskoles diplomuddannelser på Campus Carlsberg har mulighed for gratis at deltage i en række studiestøttende aktiviteter i forbindelse med deres diplomstudie.

Du kan vælge ét eller flere kurser efter behov, på det tidspunkt i studiet, hvor det er relevant for dig. Deltagelse i aktiviteterne kræver, at der er modtaget betaling for modulundervisningen i det pågældende semester.

Bemærk at kurserne udbydes på forskellige tidspunkter, men med samme indhold, så du skal kun tilmelde dig ét kursus med samme titel.

Du tilmelder dig kurserne ved at klikke dig ind på kurset neden for, trykke "ansøg" og udfylde den elektroniske tilmeldingsformular.

Under betaler skal du markere i "Jeg betaler selv". Kurserne er gratis, men tilmeldingssystemet kræver, at der er en "betaler" registreret.

Tilmelding sker efter "først-til-mølle"-princippet.

Moduler

Forår 2019

 • ASK (alment studieforberedende kursus) Hold 1

  Onsdag d. 6. februar 2019 til Torsdag d. 14. februar 2019
  Beskrivelse

  Hvordan knækker jeg studiekoderne på diplomuddannelsen? Hvordan styrker jeg bedst min egen læring og fastholdelse af den? Læse- og skrivestrategier Læse- og skriveteknikker

  Nummer:
  190901
 • ASK (alment studieforberedende kursus), hold 2

  Mandag d. 25. februar 2019 til Tirsdag d. 5. marts 2019
  Beskrivelse

  Hvordan knækker jeg studiekoden på min diplomuddannelse? Hvordan styrker jeg bedst min egen læring og fastholdelse af den? Læse- og skrivestrategier Læse- og skriveteknikker

  Nummer:
  190902
 • Skriveværksted

  Tirsdag d. 19. marts 2019 til Tirsdag d. 9. april 2019
  Beskrivelse

  Skriveværkstedet er et samlet kursusforløb. Er du i tvivl om hvordan man skriver opgave? Så meld dig til skriveværksted. Her får du redskaber til opgaveskrivning og hjælp til at komme i gang med din konkrete skriveopgave.

  Nummer:
  190903