Studiestøttende aktiviteter

Studerende på Professionshøjskolen UCC's diplomuddannelser har mulighed for gratis at deltage i en række studiestøttende aktiviteter i forbindelse med deres diplomstudie.

Vi udbyder følgende kurser:

 • Alment studieforberedende kursus (ASK)
 • Skriveværksted
 • Kursus i informationssøgning

Du kan vælge ét eller flere kurser efter behov, på det tidspunkt i studiet, hvor det er relevant for dig. Deltagelse i aktiviteterne kræver, at der er modtaget betaling for modulundervisningen i det pågældende semester.

Bemærk at kurserne udbydes på forskellige tidspunkter, men med samme indhold, så du skal kun tilmelde dig ét kursus med samme titel.

Du tilmelder dig kurserne ved at klikke dig ind på kurset neden for, trykke "ansøg" og udfylde den elektroniske tilmeldingsformular.

Under betaler skal du markere i "Jeg betaler selv". Kurserne er gratis, men tilmeldingssystemet kræver, at der er en "betaler" registreret.

Tilmelding sker efter "først-til-mølle"-princippet.

Moduler

Forår 2017

 • Skriveværksted Hold 1

  Tirsdag, februar 28, 2017 - 00:00 til Tirsdag, marts 28, 2017 - 00:00
  Beskrivelse

  Er du i tvivl om hvordan man skriver opgave? Så meld dog til skriveværksted. Her får du redskaber til opgaveskrivning og hjælp til at komme i gang med din konkrete skriveopgave.

  Nummer:
  170903
 • ASK (alment studieforberedende kursus), hold 2

  Mandag, marts 13, 2017 - 00:00 til Onsdag, marts 15, 2017 - 00:00
  Beskrivelse

  Hvordan knækker jeg bedst studiekoden på UCCs diplomuddannelse? Hvordan styrker jeg bedst min egen læring og fastholdelse af den? Læse- og skrivestrategier og teknikker

  Nummer:
  170902
 • Udvidet introduktion til videnskabsteori og metode

  Mandag, marts 20, 2017 - 00:00
  Beskrivelse

  På diplomuddannelsen i ledelse bliver du trænet i rollen som den undersøgende og reflekterende leder. Det gør vi ved at træne dig i at mestre et dobbelt blik på dine ledelsesmæssige udfordringer.

  Nummer:
  170906
 • Den undersøgende leders valg af metoder og analyse

  Torsdag, marts 23, 2017 - 00:00
  Beskrivelse

  Ved dette forløb får du mulighed for at styrke din kompetence til at beskrive og begrunde dine valg af undersøgelsesmetode og analysestrategi.

  Nummer:
  170907

Studiestøtte Afgangsprojekt PD