Studiestøttende aktiviteter

Studerende på Københavns Professionshøjskoles diplomuddannelser på Campus Carlsberg har mulighed for gratis at deltage i en række studiestøttende aktiviteter i forbindelse med deres diplomstudie.

Vi udbyder følgende kurser:

 • Alment studieforberedende kursus (ASK)
 • Skriveværksted
 • Kursus i informationssøgning

Du kan vælge ét eller flere kurser efter behov, på det tidspunkt i studiet, hvor det er relevant for dig. Deltagelse i aktiviteterne kræver, at der er modtaget betaling for modulundervisningen i det pågældende semester.

Bemærk at kurserne udbydes på forskellige tidspunkter, men med samme indhold, så du skal kun tilmelde dig ét kursus med samme titel.

Du tilmelder dig kurserne ved at klikke dig ind på kurset neden for, trykke "ansøg" og udfylde den elektroniske tilmeldingsformular.

Under betaler skal du markere i "Jeg betaler selv". Kurserne er gratis, men tilmeldingssystemet kræver, at der er en "betaler" registreret.

Tilmelding sker efter "først-til-mølle"-princippet.

Moduler

Efterår 2018

 • ASK (alment studieforberedende kursus) Hold 1

  Onsdag d. 12. september 2018 til Torsdag d. 20. september 2018
  Beskrivelse

  Hvordan knækker jeg studiekoden på UCCs diplomuddannelse? Hvordan styrker jeg bedst min egen læring og fastholdelse af den?: Læse- og skrivestrategier Læse og skriveteknikker

  Nummer:
  280901
 • Udvidet introduktion til videnskabsteori og metode

  Fredag d. 28. september 2018
  Beskrivelse

  På diplomuddannelsen i ledelse bliver du trænet i rollen som den undersøgende og reflekterende leder. Det gør vi ved at træne dig i at mestre et dobbelt blik på dine ledelsesmæssige udfordringer.

  Nummer:
  280904
 • ASK (alment studieforberedende kursus), hold 2

  Mandag d. 1. oktober 2018 til Mandag d. 8. oktober 2018
  Beskrivelse

  Hvordan knækker jeg studiekoden på UCCs diplomuddannelse? Hvordan styrker jeg bedst min egen læring og fastholdelse af den? Læse- og skrivestrategier Læse- og skriveteknikker

  Nummer:
  280902
 • Skriveværksted

  Tirsdag d. 2. oktober 2018 til Tirsdag d. 30. oktober 2018
  Beskrivelse

  Er du i tvivl om hvordan man skriver opgave? Så meld dig til skriveværksted. Her får du redskaber til opgaveskrivning og hjælp til at komme i gang med din konkrete skriveopgave.

  Nummer:
  280903
 • Den undersøgende leders valg af metoder og analyse

  Fredag d. 5. oktober 2018
  Beskrivelse

  Denne for dig, der skal i gang med, er i gang med at skrive opgave, og eller der har lyst til at styrke en undersøgende tilgang til al den data/ empiri din egen ledelsespraksis rummer

  Nummer:
  280905