Projektledelse og organisationsudvikling

Bliv klædt på til organisatoriske forandringer med en praksisnær pædagogisk diplomuddannelse i Projektledelse og organisationsudvikling.

På listen herunder finder du de moduler, der i øjeblikket er åbne for tilmelding.

Du kan læse om uddannelsesretningen og dens moduler her:  

Du kan stadig søge, selvom ansøgningsfristen er overskredet. Ring på telefon 4189 8563 , hvis du har spørgsmål.

Målgruppe

Uddannelsesretningen Projektledelse og organisationsudvikling er målrettet ressourcepersoner i skoler og pædagogiske institutioner. Hvis du er vejleder, projektleder, teamkoordinator, spydspids eller fyrtårn, kan du på denne uddannelsesretning få viden og redskaber til, hvordan du leder og faciliterer udviklingstiltag i organisationen.

I de fleste skoler og pædagogiske institutioner er det nødvendigt, at medarbejdere med særlige funktioner står i spidsen for systematiske udviklingstiltag i praksis. Disse funktioner består både af et tæt samarbejde med ledelsen og med kollegaer, og her er det vigtigt, at du kan indtage forskellige roller og positioner for at etablerer målrettede samarbejder og tydeliggør rolle og opgavefordeling i samarbejdet.

Gennem uddannelsen styrker du dine kompetencer til at analysere faglige og organisatoriske udfordringer, og arbejder med at planlægge og gennemtænke udviklingsforløb og forandringsprojekter, som du kan bruge direkte i din praksis. Du lærer at analysere og vurdere udviklingstiltag, og at lede og evaluere projekter, der sigter mod udvikling og forandring i din organisation.

 

Moduler

Forår 2021

 • Afgangsprojekt PD i Projektledelse og organisationsudvikling

  Mandag d. 1. februar 2021 til Onsdag d. 30. juni 2021
  Beskrivelse

  Dette modul er for dig, som gerne vil afslutte din PD uddannelse i Projektledelse og organisationsudvikling og kunne lede, analysere, planlægge, gennemføre og evaluere projekter og udviklingsarbejder i egen praksis med flere

  Nummer:
  211531221
 • Ledelse af forandringsprocesser

  Tirsdag d. 2. februar 2021 til Onsdag d. 30. juni 2021
  Beskrivelse

  På dette modul arbejder vi med forskellige teoretiske perspektiver på forandringsledelse, både forstået som forandringer, der udspringer af politiske- eller ledelsesmæssige beslutninger og forandringer på mikroniveau, hvor meda

  Nummer:
  211528221
 • Den professionelles konsulents forankring

  Torsdag d. 4. februar 2021 til Onsdag d. 30. juni 2021
  Beskrivelse

  På modulet går vi i dybden med, hvad det vil sige at være konsulent, og hvilke handlemuligheder rollen rummer.

  Nummer:
  211529221

Er jeg optaget?

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om din uddannelse.

Kontakt os på
Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

 

Vi udbyder på skift følgende moduler:

Fælles valgfrie moduler

Vejledere i skolen