Netbaseret uddannelse

KP udbyder modulerne ”Pædagogisk viden og forskning” og ”Undersøgelse af pædagogisk praksis” som ren fjernundervisning. De to moduler giver et godt grundlag for pædagogisk arbejde og er obligatoriske for dig, som ønsker en fuld pædagogisk diplomuddannelse.

Undervisningen på de netbaserede moduler kan bestå af streamede videokonferencer og/eller diasshows med lyd, som du kan se, når du har tid, skriftlige opgaver, online studiediskussioner, webinarer mm.

Netuddannelse er for dig, der af geografiske årsager ikke kan deltage på moduler, som kræver fysisk tilstedeværelse på KP videreuddannelsens adresse. Og for dig, der har brug for et undervisningsforløb som er fleksibelt og kan tilpasses dine skiftende arbejdstider m.m. Det eneste du som studerende skal være opmærksom på er tiderne for de tilknyttede webinars.

For at følge de netbaserede moduler skal du have adgang til computer og god internetforbindelse og opfylde de generelle adgangsbetingelser for diplomuddannelser.

Nærhed og fjernundervisning
KP vægter at skabe digitale læringsrum, som imødekommer tæt ”nærhed” dvs. god og løbende dialog mellem studerende og underviser og studerende imellem. Det skaber engagement og et godt læringsnetværk, som er forudsætninger for en god læreproces.

Udbud

Forår 2021

Pædagogisk viden og forskning

Undersøgelse af pædagogisk praksis

Kontaktperson

Thea Thøgersen


Projektmedarbejder, underviser,
cand.pæd. i pædagogisk antropologi

E-mail: THTH@kp.dk

Telefon: 4189 8722