Diplomuddannelser

Professionshøjskolen UCC tilbyder en lang række diplomuddannelser inden for pædagogik, didaktik, sundhed, ledelse og vejledning. Med en diplomuddannelse styrker du din faglighed og får ny viden og værktøjer, du kan bruge i dit job.

OBS! Du kan fortsat tilmelde dig moduler med ledige pladser, selvom ansøgningsfristen er overskredet. Hvis knappen "Ansøg" er grøn, betyder det, at der er ledige pladser på et modul. 

UCC udbyder fire typer diplomuddannelser:

INFOMØDE
Kom til infomøde om UCC’s diplomuddannelser torsdag den 9. marts kl. 16 – 18.
Her vil undervisere og vejledere fortælle meget mere og svare på dine spørgsmål. Infomødet finder sted på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 V

CAMPUS CARLSBERG
De fleste diplomuddannelser bor i UCC's nye campus i Carlsberg Byen og enkelte på Campus Nordsjælland i Hillerød. Uddannelserne på Campus Carlsberg deles om de ca. 90 undervisningslokaler, 70 faglokaler og auditorier. På gangene er der adgang til små åbne grupperum med plads til fordybelse og gruppearbejde.

Basecamp for studerende på videreuddannelse
På Campus Carlsberg har du som kursist eller studerende på UCC’s diplomuddannelser adgang til en særlig ”basecamp” for studerende på efter- og videreuddannelse. Basecampen rummer bl.a. loungeområde, tekøkken, gruppearbejdspladser, individuelle studiepladser, vejledningsområde og printerrum. Basecampen giver dig mulighed for at møde diplomstuderende og kursister på tværs af uddannelsesretninger og skaber et mindre rum i den store campus.

Uderum
I et af de mange grønne uderum i bygningen kan du tage et pusterum. På 3., 5. og 6. sal finder du i alt ca. 1.500 m2 gårdhaver og tagterrasser med plads til afslapning og uformelle møder. 

Central beliggenhed
Campus ligger meget centralt kun to minutters gang fra den nye S-togstation Carlsberg Station på Vesterbro og med flere buslinjer og den kommende metro lige om hjørnet. Der er desuden mulighed for parkering mod betaling i kælderen under campus. 

Læremidler og bibliotek
Center for Undervisningsmidler er også en del af vores nye campus, og her kan du som lærer eller pædagog i skolen få vejledning i og inspiration til valg og vurdering af læremidler. UCC Biblioteket på Campus Carlsberg tilbyder en stor materialesamling samt lange åbningstider og kvalificeret vejledning.

Kontakt