Årsplanlægning i idræt - de svære temaer og arbejdet med indholdsområderne

Få bud på den gode årsplanlægning i idræt, og få ideer til, hvordan du bedst sikrer dig, at alle temaerne og indholdsområderne får en plads i din undervisning. Vi sætter særligt fokus på indholdsområdet ’Kropsbasis’, og ’Løb, spring, kast’ og ’Fysisk træning’ får også opmærksomhed på kurset.

Få bud på den gode årsplanlægning i idræt, og få ideer til, hvordan du bedst sikrer dig, at alle temaerne og indholdsområderne får en plads i din undervisning.

Kurset vil bestå af to dele, en teoretisk og en praktisk del. I den teoretiske del kommer vi omkring fagets formål, beskrivelse af temaer og gode eksempler på årsplanlægning i idræt. I teoridelen vil der være rum for faglig sparring og deling af erfaringer. Den teoretiske del henvender sig primært til udskolingslærere.

I den anden del af kurset, den praktiske del, skal vi ud på gulvet og være aktive. Her vil forskellige øvelser blive gennemgået og afprøvet, så de kan tages med direkte ud i den daglige undervisning. Viden om indholdsområdet ”kropsbasis” har været efterspurgt, og vil derfor fylde lidt mere end de andre indholdsområder på kurset.

Fagets kompetencemål er på kurset udgangspunkt for arbejdet med forskellige øvelser og temaer samt faglig debat. Der vil blive plads til sparring og videndeling, så vi sammen kan blive klogere på, hvordan man tilrettelægger fede idrætsforløb, der arbejder sig ind i alle fagets facetter.

Mål
Du bliver klædt på til at gennemføre en alsidig og målrettet idrætsundervisning, som følger fagformålet for idræt.

Målgruppe
Alle idrætslærere og pædagoger

CFU299049

Kursusdatoer

man 26/08/2019 - 09:00 til 14:00

CC (faglokale)
Humletorvet 3 | 1799 | København V
Underviser:

Rikke Christine Stobbe

Lærer og tidligere læringskonsulent v. UVM

man 09/09/2019 - 13:00 til 16:00

CC (faglokale)
Humletorvet 3 | 1799 | København V
Underviser:

Rikke Christine Stobbe

Lærer og tidligere læringskonsulent v. UVM

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Mandag d. 26. august 2019 kl. 9:00 til Mandag d. 9. september 2019 kl. 16:00

Antal kursusdage: 

2

Adresse

CC (faglokale)
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

1550,00 kr.

Kursusnr: 

299049