Om AMU-uddannelserne

Professionshøjskolen UCC udbyder en lang række AMU-uddannelser inden for det pædagogiske område. Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejder for at give dig de bedste muligheder for at udvikle dine kompetencer.

Kompetence til videre uddannelse
Når du melder dig til et AMU-kursus, kan det være første trin på vejen til en pædagogisk uddannelse. Kurserne er fleksible, og grundkurser er ikke en forudsætning for at deltage i de øvrige kurser. Vi tager udgangspunkt i dine erfaringer og bygger videre på dem. Det er afgørende for os, at du oplever en dagligdag med trygge rammer og et miljø baseret på ligeværd og stor opmærksomhed på hinanden.

Gratis for pædagogmedhjælpere
Uanset om du har en kort eller lang uddannelse, kan du deltage. Er du pædagogmedhjælper, eller har du en kort uddannelse, deltager du gratis, hvis du er i arbejde.  Har du en videregående uddannelse som pædagog, lærer eller lignende, er der brugerbetaling. Prisen fremgår ved hvert kursus.

Hvilke kurser, er vi godkendt til at udbyde?
Du kan se de kurser, vi er godkendt til at udbyde her. Du kan finde de fælles kompetencebeskrivelser for vores område på www.epos-amu.dk. EPOS er Efteruddannelsesudvalget for det pædagogiske område og social- og sundhedsområdet.

Kontakt AMU

AMU-uddannelserne
Professionshøjskolen UCC
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
​1799 København V

Tlf.: 41 898020
E-mail: amu@ucc.dk