Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling for dig og din institution

AMU-kurser er både henvendt til dig som enkeltperson og til hele institutioner eller medarbejdergrupper i en kommune.

Din personlige kompetenceudvikling
Du kan få gratis hjælp til at lave en plan for, hvordan du uddanner dig. Sammen kan vi tilrettelægge din efteruddannelse og tage hensyn til dine ønsker. Det behøver ikke være svært:

  • Tal med din leder om dine ønsker og om, hvor der er behov for, at du bliver dygtigere
  • Se sammen med din leder på mulighederne - se alle kursustilbuddene på hjemmesiden
  • Kontakt os, så vi sammen med dig - og også gerne din leder - kan afklare dine kompetencer og skabe dit uddannelsesforløb.

Institutionens kompetenceudvikling
Med det nye AMU er der kommet langt flere muligheder for kompetenceudvikling af hele institutionen. Medarbejdere med forskellig baggrund kan gå sammen på samme uddannelse. Det gælder nu også medarbejdere med længerevarende uddannelser.

Vi kan sammen afklare behovene i institutionen, og vi kan sammensætte uddannelserne til institutionen - skræddersyet helt efter behovene.

Løsningen er fleksibel. Uddannelserne kan vi arrangere i moduler helt ned til to timer - vi kan lægge dem om aftenen, i weekenden eller over en ugentlig aften i nogle uger.

Kompetenceudvikling i kommune og region
I kan bestille uddannelsesforløb helt efter jeres behov. Der er ca. 50 forskellige kurser at vælge imellem, hver med deres klare mål. Kurserne kan ligge om aftenen, fordeles over et antal uger eller gennemføres i weekender – alt efter jeres ønske. Eller vi kan arrangere undervisning via internet. Vi gennemfører mange AMU-kurser i samarbejde med kommuner, for grupper af dagplejere og for faglige organisationer.