Aktuelle Lernmittel ins Spiel bringen

Målgruppe
Tysklærere i 7.-10. klasse

Underviser
Christina Hellensberg, pædagogisk konsulent ved CFU KP

Elevernes interesse for tysk er afgørende for, at de bliver dygtige. Vedkommende læremidler og de måder, du bruger dem på, er med til at skabe engagement. Tag med på opdagelse i læremidlernes univers – hvad kan du låne og streame fra CFU, og hvordan kan materialerne bruges i tyskundervisningen? 

Du får en præsentation af de nyeste bøger, film og tv-udsendelser og idéer til, hvordan de kan være afsæt for mundtlig- og skriftlig kommunikation og kulturformidling. Kurset er en enestående mulighed for at blive helt opdateret på, hvordan de læremidler, CFU tilbyder, kan bruges, når du skal lave en engagerende og faglig relevant tyskundervisning. Hvordan kan læremidlerne og den måde, de bruges på, spille en rolle ift. fx mundtlighed, differentiering og læringslyst? 

På kurset vil vi veksle mellem input, drøftelser og hands-on idéer og idéudveksling i relation til praksis.

Mål
- Du får kendskab til konkrete læremidler og evt. vejledninger til tysk til lån eller streaming fra CFU
- Du får idéer til brugen af de konkrete læremidler ift. fagets forskellige kompetenceområder
- Du får en dialog med fagfæller omkring brugen af læremidlerne

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne, håndsprit og ansigtsmaske såfremt det er relevant. Rengøringen er intensiveret så der rengøres kontaktpunkter to gange dagligt. Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU119004

Kursusdatoer

ons 10/03/2021 - 12:00 til 16:00

CC - K2.06 (30 pers.)
Humletorvet 3 | 1799 | København V
Underviser:

Christina Hellensberg

Pædagogisk konsulent i tysk og EMSF/

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato

Onsdag d. 10. marts 2021 kl. 12:00 til 16:00

Antal kursusdage: 

1

Adresse

CC - K2.06 (30 pers.)
Humletorvet 3
1799 København V

Pris: 

825,00 kr.

Kursusnr: 

119004