Akademiuddannelser

På Campus Carlsberg udbyder Københavns Professionshøjskole to akademiuddannelser inden for det pædagogiske område – akademiuddannelsen i Ungdomspædagogik og akademiuddannelsen i Socialpædagogik.

Akademiuddannelserne er for dig, som allerede har erfaring med pædagogisk og socialpædagogisk arbejde. Du kan tage en hel uddannelse, dvs. seks moduler, eller vælge et eller flere moduler, hvis du har brug for viden og færdigheder inden for et bestemt område. 

Med uddannelsens moduler kvalificerer du din pædagogiske praksis ved at koble din praksisviden og dine praksiserfaringer med ny teori og forskningsviden inden for dit felt. Og du møder andre erfarne praktikere fra det pædagogiske arbejdsfelt – den udveksling og videndeling, der foregår mellem de studerende er således også en fordel ved studiet. En hel akademiuddannelse giver mulighed for at søge videre på de pædagogiske diplomuddannelser, så du senere kan videreuddanne dig.

På Campus Carlsberg udbyder vi to akademiuddannelser:

Hvis du ønsker at sammensætte en fleksibel akademiuddannelse, der består af moduler fra begge uddannelser, og dermed ikke opfylder kravene til den enkelte uddannelse, skal du kontakte KP for at lave en personlig uddannelsesplan.

Tilmelding

Du finder ansøgningsblanketten under beskrivelsen af hvert af de moduler, som vi udbyder i efteråret 2019.

Du søger ved at udfylde blanketten og maile den til paed-diplom@kp.dk.

Husk at vedhæfte dokumentation, hvis du er ny ansøger.

Ansøgning til akademiuddannelserne

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om din uddannelse.

Kontakt os på
Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

 

Omstillingsfonden

Ansøgningsfrist akademiuddannelser

Studieordning Akademiuddannelsen i Socialpædagogik

Studieordning akademiuddannelsen i Ungdomspædagogik