Økonomi & optagelse

Da der er tale om åben uddannelse, er der deltagerbetaling. Læs mere om økonomi og optagelse nedenfor.

Studieudgifter

På hvert modul er der en studieudgift på 8.995 kr., som skal være betalt inden studiestart.

Den studerende må desuden forvente udgifter til materiale til egne strikkeprojekter. Den studerende skal desuden selv medbringe det nødvendige værktøj og garn for at kunne deltage i undervisningen. Der vil endvidere være en række anbefalet litteratur, som den studerende selv indkøber eller låner på biblioteket.

Optagelse

Det forventes, at du kan strikke på et erfarent niveau ved studiestart, dvs. at du kan planlægge, strikke og montere en strikmodel efter en gængs opskrift på dansk. Den øvede strikker har desuden erfaring med egne designs og beregninger i strik. Den øvede strikker er fortrolig med grundlæggende strikketeknik såsom forskellige metoder til opslagning og aflukning, forskellige metoder til indtagning og udtagning, de grundlæggende masker, dvs. ret- og vrangmasker samt drejede masker og montering af strik.

Den øvede strikker har desuden kendskab til et antal forskellige almindelige strikkemønstre såsom glatstrik, rib, flerfarvestrik og hulmønstre.

Ansøgning og CV

Hvis du ikke tidligere er optaget på uddannelsen, skal du foruden din onlinetilmelding sende dit CV og en motiveret ansøgning til bgj@kp.dk 

Ansøgningen skal indeholde:

  • En vurdering af dine kompetencer inden for strik fra 0-10, hvor 10 er ekspert
  • En beskrivelse af evt. tidligere arbejde med strik professionelt
  • Din motivation for at søge ind på uddannelsen og dine planer med strik fremadrettet

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive inviteret til en optagelsessamtale. Her har du mulighed for at uddybe din ansøgning med henblik på en vurdering af, om du kan optages på uddannelsen. Hvis du allerede er optaget på uddannelsen, kan du nøjes med at tilmelde dig moduler online her på hjemmesiden.

Ansøgningsfrister

  • Forår 2020: 3. januar 2020
  • Samtaler i uge 2 og 3

Vi udbyder følgende moduler i foråret 2020:

Kalender for foråret 2020: