Design- og håndværksdag 2016

Den 3. november er der national Design- og Håndværksdag, hvor personer med kærlighed til håndværk og/eller design lavede aktiviteter rundt omkring i Danmark, og hvor fokus var at bibeholde og forøge interessen for disse områder.

På den årlige Design- og Håndværksdag er studerende fra UCC's tekstilformidleruddannelse hvert år spredt ud i hele København for at formidle og arbejde med alskens tekstiler.

Fra skrot til flot

På Design- og Håndværksdagen 2016 afholdt studerende fra tekstilformidleruddannelsen UCC inspirationsevent i Kirkens Genbrug på Vesterbrogade 191. Med udgangspunkt i butikkens genbrugstøj demonstrerede de studerende, hvordan simple omsyninger og broderede dekorationer kan give tøj et nyt og smart look! 

Strik og broderi for sjov

Hvis du er mellem 8-13 år gammel og har lyst til at lære at strikke og brodere, så skal du komme forbi BIBLIOTEKET på Rentemestervej 76, 2400 København NV, torsdag d. 3 november 2016 mellem kl. 14- 17. Der vil vi være fem studerende fra Tekstilformidleruddannelsen UCC - klar til at lære dig, at strik og broderi ikke kun er for gamle damer, nej det
er for alle aldre og alle køn. Der vil blandt andet være mulighed for at lave et megasejt badge, som du kan sætte på din skoletaske, din t-shirt eller lige, hvor du har lyst til det.

Tekstiler på Carlsberg

I forbindelse med den landsdækkende Design- og Håndværksdag torsdag d. 3. november vil der i Campus Carlsbergs Studiecenter, Humletorvet 3, 1799 København V være udstillingen 'Tekstiler på Carlsberg'. Her kan man blandt andet se flotte dragter fra Kulturnatten, møde en tekstilformidler, samt få et indblik i, hvordan man laver tryk på stof. Udstillingen kan ses fra kl. 9-14.

Tekstiler og Laser Cut

Copenhagen FabLab: Tekstiler og Laser Cut.
Torsdag d. 3/11 kl. 15-19 i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby (4. sal).
Kom og lav et penalhus.
Åbent for alle, der vil prøve noget nyt.

Safari på Østerbro Bibliotek

Gå på safari på Østerbro Bibliotek! På torsdag den 3. november afholdes den årlige Design- og Håndværksdag. Det er 20. gang at Tekstilformideruddannelsen UCC deltager, og i år vil fire studerende derfra afholde en workshop på Østerbro Bibliotek i ”safaribroderi”, primært for børn, men alle er meget velkomne. Dyk ned i håndarbejdets finurlige verden og
lær at brodere dine egne ynglingssafaridyr på karton med vejledning fra os. Vi sørger for materialer, så det eneste du skal medbringe er kreativitet og godt humør. Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag sammen. Det hele finder sted på Østerbro Bibliotek, Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København Ø i tidsrummet 13:30 – 16:30.

Redesign

Workshop med temaet redesign på torsdag d. 3. november 2016. (Lukket arrangement). Der vil være tre stationer med håndværksteknikker på Design- og Håndværksdagen, hvor
elever fra Børneuniversitetet bliver undervist af studerende fra Tekstilformidleruddannelsen, på Professionshøjskolen UCC på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Besøg hos kræftramte børn på Riget

På Design- og Håndværksdagen, torsdag d. 3/11 besøger en gruppe fra 3. semester på Tekstilformidleruddannelsen UCC afdelingen for kræftramte børn på Riget. Her vil gruppen undervise børn og unge i broderi på papir, knytning af armbånd og nøgleringe samt foldning af papirdyr. Forhåbentlig bliver det en inspirerende dag med smil og glæde. (Lukket arrangement).