Studiestart

Velkommen til Sygeplejerskeuddannelsen, KP Campus Nordsjælland. Herunder kan du finde information om din studiestart.

Dato for studiestart efterår 2018:

Netuddannelse

Onsdag den 29. august 2018, kl. 8.30

  • Hold HSE18n-1

Ordinær uddannelse

Mandag den 3. september 2018, kl. 8.30

  • Hold: HSE18o-A
  • Hold: HSE18o-B

Inden studiestart

  • Københavns Professionshøjskole sender en kvitteringsmail til dig med oplysninger om optagelse, når du har bekræftet din studieplads.
  • Inden studiestart modtager du en mail med oplysninger om blandt andet, hvordan du logger på http://id.ucc.dk, får dit studienummer og bestiller dit studiekort (kræver upload af billede).
  • Derudover vil du modtage yderligere mails om praktiske forhold, litteratur og ting, du skal gøre klar og orientere dig om inden studiestart.

Inden studiestart modtager du information på din private mailadresse. Efter studiestart vil al kommunikation foregå på din KP mail og Portalen. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at få adgang hertil, så snart du kan.

Første dag på studiet
Første dag på studiet vil der være fælles velkomst i atrium i Atriumhuset (benyt hovedindgangen). I løbet af den første uge vil dine undervisere fortælle dig om studiets opbygning og struktur, om dit skema og om hvilke bøger, du skal bruge i løbet af det første semester. Derudover vil du blive præsenteret for studiefaciliteter samt møde undervisere og medstuderende på holdet.

Du vil også blive introduceret til uddannelsens forventninger til en studerende på en professionsbacheloruddannelse samt de studerendes muligheder for at stille krav til og øve indflydelse på uddannelsen og studiemiljøet.

Vi anbefaler, at du medbringer en bærbar PC ved al undervisning. Der vil være IT-folk til stede på campus til at hjælpe og guide dig i opsætning af mobil, login til portalen og det trådløse netværk m.v.

Bogsalg på Campus Nord

I forbindelse med studiestarten kan du købe dine bøger til 1. semester ved Academic Books' pop-up salg i CampusKaffen i Caféhuset.

  • Mandag d. 3. september kl. 11-14
  • Tirsdag den 4. september kl. 11-14

Alle bøger sælges til STUDIEPRIS, hvilket betyder at de er sat minimum 10% ned, og der er mulighed for at betale med både dankort og mobilepay.

Vi glæder os til at se dig!

OBS: Gælder kun Nordsjælland