Studieophold i udlandet

Som studerende ved Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland skal der indgå en international dimension i din uddannelse. Det kan du fx sikre ved at tage en del af din uddannelse i udlandet hos en af vores mange samarbejdspartnere. Det kan være både kliniske og teoretiske moduler. Du kan også søge om deltagelse på korte internationale kurser, som KP planlægger i samarbejde med vores etablerede netværk.

  • Et udvekslingsophold skal være relevant i forhold til sygeplejeuddannelsen generelt, og specifikt i forhold til de faglige mål, som er gældende for den periode, der søges udveksling i.
  • Du skal have et tilfredsstillende fagligt niveau og udvise interesse og overblik over egne studieforhold.
  • Du skal have bestået hidtidige prøver og være studieaktiv.
  • Du skal desuden have sproglige forudsætninger svarende til sproget i det land, der søges studieophold i.

Udveksling som free-mover

Hvis du ønsker at studere ved andre uddannelsesinstitutioner end ved dem, vi har samarbejdsaftaler med, har du mulighed for at planlægge dit eget forløb. Du skal være indstillet på, at det kræver en del arbejde og stor selvstændighed at forberede et sådant forløb.

Økonomi under studieophold

Studietur Uganda

Sundhed i Globalt Perspektiv

Tværfagligt og internationalt valgfag, der udbydes på 7. semester. Valgfaget har et samlet forløb på 6 uger, hvoraf den første og sidste uge afvikles i Danmark med teoretisk onlineundervisning, mens 4 af ugerne er en studietur til enten Uganda eller Palæstina.