Velkommen til UCC

UCC's rektor byder velkommen til alle nye studerende.

Jeg er glad for at byde dig velkommen på UCC. Jeg håber, du får nogle spændende og lærerige år som studerende hos os. I UCC bliver du en del af et levende og attraktivt studiemiljø, og du får mange muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

UCC’s uddannelser i København er samlet på Campus Carlsberg, som rummer den nyeste viden om lærer- og pædagogområdet og også om fagområder som tekstilformidling og tegnsprog. Campus er indrettet med moderne faglokaler og studenterområder, som bl.a. kan bruges til gruppearbejde og pauser.

I løbet af det år der er gået, siden vi flyttede ind, har studiemiljøet på Campus Carlsberg udviklet sig med en række studenterforeninger og spændende initiativer som Fagligt Forum, UCC Drama og Grøn Campus. Vi håber, du har lyst til at engagere dig og blive en del af vores fællesskaber.

I Hillerød skal du studere på Campus Nordsjælland, som også samler en række af vore uddannelser på sundheds- og pædagogområdet i et dynamisk studiemiljø på tværs af uddannelserne.

På Bornholm bor UCC's læreruddannelse og pædagogiske uddannelser sammen med andre uddannelsesinstitutioner på uddannelsescentret Snorrebakken, mens sygeplejeuddannelsen ligger på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole.  I 2018 samles alle uddannelser på Bornholm i et nyt campus, hvor der bliver mange muligheder for at være med til at forme et helt nyt studiemiljø.

Med en professionsbachelor fra UCC får du viden og indsigt til at være med til at udvikle vores velfærdssamfund. Dit studie vil give dig kompetencer til at skabe og forme hverdagen for de børn, unge og ældre, som du vil møde i dit fremtidige arbejde. Vi glæder os til at møde dig, stille krav til dig, men også gøre vores bedste for at støtte dig i din uddannelse på UCC.

Vel mødt og god start på et aktivt studieliv!
Laust Joen Jakobsen, rektor for UCC

Kom godt i gang med studiet

På studiestartsiden for din uddannelse finder du information om mødetid, introfoløb, studiekort, SU, adgang til it-systemer og andet, der er godt vide, når du skal i gang med din uddannelse.

Hvis du er optaget med studiestart i januar/februar 2018, har du via e-mail modtaget information om studiestarten i december 2017.

Læs om studiestart på din uddannelse:

Rektor Laust Joen Jakobsen

Spørgsmål om optagelse

Campus Carlsberg - September 2016