Studiekort

Alle nye studerende på UCC får et studiekort, der samtidig fungerer som print- og kopikort. På nogle uddannelsessteder er studiekortet også nøglekort til bygningen. Dit studiekort er din identifikation, når du færdes på UCC eller i andre sammenhænge skal dokumentere, at du er studerende. Specielt til eksamen er det vigtigt at have kortet med sig. Kortet viser dit billede, studienummer, fødselsdato, udstedelsesdato og uddannelsessted. 

Husk at uploade foto til studiekort

Du skal uploade et billede af dig selv, før vi kan udstede et studiekort til dig. Du skal uploade billedet på nedenstående link, hvor du skal logge ind med dit personlige NemID. Det er også her, du kan finde dit studienummer.

NB: Du kan først uploade foto og bestille dit studiekort, når dit studienummer er klar på nedenstående side. Det sker så snart du har modtaget den første informationsmail om studiestarten:

Krav til billedet

  • Billedet skal være et vellignende portræt i stil med et pasbillede.
  • Det kan enten være farve eller sort/hvid.
  • Filtypen skal være .JPG
  • Billedet må maks fylde 3 MB
  • Forholdet mellem bredde og højde skal være ca. 7:9

Du får mulighed for at beskære billedet, når du uploader det.

Udlevering af studiekort

Udlevering af studiekort er forskellige alt efter, hvilken uddannelse og adresse du skal begynde på. Du får nærmere besked via mail om udlevering af kortet, når du er optaget på en af UCC's uddannelser.  

Studiekort til Campus Carlsberg

Hvis du allerede har fået studiekort til et uddannelsessted, der er flyttet til Campus Carlsberg, kan du fortsat bruge dette. Du skal ikke have et nyt kort i forbindelse med flytningen.
 

Husk foto til dit studiekort

Spørgsmål om studiekort