Merituddannelsen

Meritpædagoguddannelsen er for dig, der har lyst til at kombinere et arbejdsliv med et studieliv. For at blive optaget skal du have min. fem års erhvervserfaring fra pædagogisk eller pædagoglignende arbejde. Uddannelsen varer tre år og er en mellemlang videregående uddannelse.

Du kan læse uddannelsen på:

Læs om studiestart på uddannelsesstedets hjemmeside.

  • som merituddannelse, hvor det første år er fuldtidsstudie på uddannelsesstedet, og det andet og tredje år er delvist netbaseret med weekendindkald suppleret med enkelte aftenundervisninger. 4. praktik gennemføres i forbindelse med BA-projektet på 6. semester, og skal tilrettelægges i samarbejde med arbejdsgiver.
  • som delvis netbaseret merituddannelse med weekendindkald gennem hele uddannelsen

Du bliver uddannet pædagog på lige fod med de studerende, der har fulgt den ordinære pædagoguddannelse, blot på kortere tid fordi du får merit for anden og tredje praktik. Efter endt uddannelse kan du kalde dig "professionsbachelor som pædagog".

Studieåret for merituddannelsen

1. studieår starter fredag den 1. februar 2019 og slutter fredag den 31. januar 2020.

Der er studiefrie perioder i ugerne 27 til 35 samt uge 42 og uge 52. 1. praktik periode afvikles fra den 26. august 2019 til og med den 11. oktober 2019. Det er en god ide at aftale evt. afvikling af ferie/afspadsering med arbejdsgiver.