UCC's designlinje

På denne side kan du downloade logo-filer samt UCC's designmanual.

UCC's designlinje markerer først og fremmest, at UCC er en væsentlig, stærk og samlet uddannelsesorganisation på vej mod campus. Designlinjen signalerer et miljø af uddannelse og forskning, hvor seriøs viden går hånd i hånd med et legende og raffineret univers. Samtidig udtrykker den nye visuelle identitet UCC’s værdier om ægthed, nærvær og engagement. UCC's design er opdateret ultimo 2013.

Logo

UCC’s logo optræder i sort (positiv) eller hvid (negativ) – aldrig i en farve. UCC’s logo optræder altid med Professionshøjskolen som byline. Det er ikke tilladt at vise UCC alene. Når det er nødvendigt, placeres afdelingsbetegnelse under byline. Der findes desuden en engelsk version af logoet. Logoet må ikke proportions-forvrænges eller beskæres.

Designelement

UCC har 20 prædefinerede ord, der fungerer som designelement. Ordenes betydning er abstrakt og dog relateret til UCC’s univers.

Ordene tilfører en ekstra dimension til den visuelle identitet og skaber opmærksomhed både med deres visuelle gennemslagskraft, og fordi de pirrer beskuerens nysgerrighed og lægger op til refleksion. Hvert ord skaber sit eget inspirerende og stemningsgivende mønster, og der fremkommer et individuelt præg inden for designets konsistente rammer.

Logo og designmanual

Kontakt os

Har du spørgsmål til brug af logo eller designmanual, eller skal du bruge skabeloner til opsætning?

Kontakt os på kommunikation@ucc.dk

TÆNK