Cookie- og privatlivspolitik

For at sikre dig en god brugeroplevelse på ucc.dk indsamler vi oplysninger om dig og din adfærd på hjemmesiden. Oplysningerne indsamles på to forskellige måder. Enten via cookies eller når du selv indtaster data på hjemmesiden.

Du kan her på siden læse om de informationer, som vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Cookies på ucc.dk

Ejeroplysninger
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3
1799 København V
Telefon: 41 89 70 00
E-mail: ucc@ucc.dk

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Hvis du ønsker at blokere en cookie, kan du slå brugen af cookies fra i din internetbrowser. Du kan også slette de gemte cookies ved at bruge nedenstående vejledning. Vi opfordrer dog til, at du accepterer cookies, da det hjælper os med at forbedre brugen af hjemmesiden.

Formål med cookies på vores website
For at kunne udvikle og forbedre din brugeroplevelse anvender vi cookies på hjemmesiden til:

  • at gemme dine indstillinger
  • trafikmåling og statistik
  • forbedre den tekniske funktionalitet
  • målretning og frekvensstyring af annoncering

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

Adform
Hjemmesiden anvender cookies fra Adform til at præsentere brugeren for relevant annoncering ved besøg på andre hjemmesider, der også benytter sig af Adform. Cookies fra Adform gemmer ingen personfølsomme eller personhenførbare oplysninger om brugeren.

Du kan til enhver tid fravælge cookies fra Adform ved at benytte linket herunder:

Google Analytics
Cookies fra Google Analytics benyttes på hjemmesiden til at indsamle oplysninger om statistik over generelle brugsmønstre og trafik som fx antal besøg, mest benyttede sider, hvornår websitet bruges mest, og hvilke browsere brugerne benytter.

Du kan til enhver tid fravælge cookies fra Google Analytics ved at benytte linket herunder:

Siteimprove
Cookies fra Siteimprove Analytics anvendes til at opsamle information om besøgendes brug af hjemmesiden, at generere rapporter og at identificere døde links og fejl på hjemmesiden.

Du kan fravælge cookies fra Siteimprove ved enten at tilføje ucc.dk til listen over websites, som du vil blokere cookies fra eller slette de individuelle cookies fra Siteimprove, som din browser har gemt.

Facebook
Websitet benytter en pixel, der henter en cookie fra Facebook til brugerens browser. Denne cookie bruges til at måle, optimere og opbygge målgrupper til brug for Københavns Professionshøjskoles annoncering på Facebook. Facebook kan i visse tilfælde forbinde disse data med brugerens Facebook-profil, samt anvende dem til egne markedsføringsformål.

Som bruger kan du selv påvirke hvilke annoncenetværk, der kan målrette annoncer mod dig ved f.eks. at benytte dig af YourOnlineChoices.com.

Persondata og beskyttelse af personlige oplysninger

Brugen af ucc.dk er anonym. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Vi indsamler ikke personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved elektronisk tilmelding til nyhedsbrev eller uddannelser, kurser m.v., bestiller materialer online eller bruger en kontaktformular. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart. Formularer (tilmeldinger o.l.), hvor du bliver bedt om at oplyse CPR-nr. eller andre personfølsomme data, afvikles via en sikker forbindelse (SSL kryptering), således at det er sikkert for dig at afgive dit CPR-nummer, når dette er nødvendigt.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

Kontaktoplysninger

Har du henvendelser vedrørende vores behandling af persondata, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder til indsigt eller indsigelse over for vores databehandling, kan du kontakte os som følger. Vær opmærksom på at bruge din arbejds- eller studiemail, hvis du er medarbejder eller studerende i KP, når du kontakter os.

Efter aftale med ovenstående kan du kontakte vores DPO (Data Protection Officer), Karsten Holt, kp@dpoteam.dk, tlf. 71 74 90 20.