Om ucc.dk

På ucc.dk kan du få overblik over alle det tidligere UCC's uddannelser, kurser, videreuddannelser og andre aktiviteter.

Det tidligere UCC's hjemmeside henvender sig til kommende studerende, færdiguddannede i professionerne, forskere, samarbejdspartnere, presse – og alle andre, der søger viden og information om det tidligere UCC og vores ydelser.

Optimering til browsere

Hjemmesiden er optimeret til de seneste versioner af Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari samt til at fungere på computere, tablets og smartphones.

Design

Det tidligere UCC's designlinje er opdateret i 2014 og markerer, at organisationen er en væsentlig, stærk og samlet uddannelsesinstitution, hvor seriøs viden går hånd i hånd med et legende og raffineret univers. I udviklingen af hjemmesiden er der i designet lagt vægt på at skabe sammenhæng i det visuelle udtryk og genkendelighed på tværs jf. den nye designlinje. 

Oplæsning af tekst

Du kan få læst hjemmesidens tekst op ved at hente og installere oplæsningsprogrammet "Adgang for alle". Det eneste krav er, at din computer har lydkort, højttalere og er forbundet til internettet.

Når du har installeret programmet, kan du efterfølgende markere den tekst, som du ønsker at få oplæst og klikke afspil.

Cookie- og privatlivspolitik på hjemmesiden

Du kan i vores cookie- og privatlivspolitik læse om de informationer, som vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Illustrationer på ucc.dk

Tegninger, grafik, billeder og film på ucc.dk er beskyttet af gældende ophavsret. Brug af illustrationer er ikke tilladt uden forudgående aftale, med mindre andet er nævnt.

Tegninger (renderinger) af Campus Carlsberg er udført af Vilhelm Lauritzen, EFFEKT, LUXIGON og MIR.

Webredaktion og kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores webmedarbejdere, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden. Har du spørgsmål til vores uddannelser, kurser, konsulenter mv., beder vi dig henvende dig til den pågældende afdeling eller til vores hovedadresse.

Kontakt webteamet

Har du ønsker eller forslag til hjemmesiden? Er der noget du ikke kan finde, eller noget der ikke virker? Send os gerne en besked, så vi kan gøre det bedre.

Har du spørgsmål til vores uddannelser, kurser, konsulenter mv., beder vi dig henvende dig til den pågældende afdeling eller til vores hovedadresse.