Digital eksamen

Opgavebedømmelse på tidligere UCC foregår på den digitale platform WISEflow. Hvis du er censor, kan du finde vejledning her på siden.

Tidligere UCC anvender WISEflow, et digitalt eksamenshåndteringssystem, til bedømmelse af de studerendes opgaver. For dig som censor betyder det, at eksamensopgaverne modtages og bedømmes i WISEflow. De øvrige rammer og betingelser er de samme som altid.

Hvis du skal være censor på tidligere UCC, modtager du en mail med et link til WISEflow. Via det tilsendte link får du adgang til de afleverede opgaver, som du skal bedømme. Du får mulighed for at kommentere på en opgave, dele noter med underviseren og endeligt at afgive en bedømmelse, som videreføres til den studerende efter endt eksamen.

For at benytte dig af WISEflow kræves det blot, at du har adgang til internettet. Du skal ikke købe licens for at bruge systemet. WISEflow understøtter alle nyere browsere, som udgangspunkt de to nyeste versioner. Vi anbefaler dog, at du anvender Firefox eller Chrome, da WISEflow vises bedst her.

Vejledning i brug af WISEflow for censorer

Hvis du har brug for yderligere information omkring anvendelsen af WISEflow, eller mangler kontaktoplysninger på den lokale eksamensansvarlige, kan du finde hjælp herunder: