Nyt campus kan sætte gang i praksisforskning

1600 nye studerende blev budt velkommen i spritnye lokaler i Hillerød, da Campus Nordsjælland blev indviet 31. august.

”Et nyt campusmiljø giver mulighed for at få sat gang i praksisforskning og skabe sammenhæng mellem den nyeste viden og det, der virker i praksis. Campus samler mange forskellige fagligheder og giver en unik mulighed for samarbejde på tværs - og et stærkt uddannelseskraftcenter."

Sådan indledte børne- og undervisningsminister Christine Antorini indvielsen af Campus Nordsjælland fredag d. 31. august. UCC’s nye bygninger i Hillerød skal rumme fem uddannelser under ét tag – her kan de i alt 1600 studerende læse til sygeplejerske, pædagog, fysioterapeut, socialrådgiver og psykomotorisk terapeut.

Den nye bygning er blandt andet indrettet med et stort, trekantet indgangsparti, der også kan bruges som samlingsrum. Her var nogle hundrede elever, undervisere og indbudte gæster samlet for at fejre det ny campus.

Åbningsceremonien bød også på taler fra rektor Laust Joen Jakobsen, Hillerøds borgmester Kirsten Jensen, UCC's bestyrelsesformand Ove E. Dalsgaard og repræsentanter for bygherren SEB Pension og De Studerendes Råd.

Store forhåbninger

Laust Joen Jakobsen udtrykte sine store forhåbninger til fremtiden i det nye campus:

"Samlingen af fem professionsbacheloruddannelser i nye og forbedrede faciliteter giver de studerende flere valgmuligheder og gør dem i sidste ende til bedre professionsuddannede", sagde han.

Taler fra indvielsen

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini var med til at indvie det nye campus i Hillerød.

Modtag Nyt fra UCC

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.