Foredrag på Campus Nordsjælland: Den sociale hjerne

Den 4. april kl. 9.00-11.30 inviterer Campus Nordsjælland til foredrag om den sociale hjerne, og hvad der sker i hjernen, når vi kaster os ud i sociale interaktioner.

Mennesker er en social race, og vi bruger den største del af vores liv i selskab med andre i et utal af forskellige sammenhænge - professionelt såvel som privat. Men hvad sker der egentlig i hjernen, når vi kaster os ud i sociale interaktioner?

Det sætter arrangementet "Den sociale hjerne" fokus på torsdag den 4. april kl. 9.00-11.30 på Campus Nordsjælland i Hillerød.

Neurobiolog Bettina Hornbøll fra Københavns Universitet holder oplæg om, hvad der spiller ind, når vi indgår i relationer, hvad er får os til at føle en lang række forskellige følelser, hvad der tiltrækker os ved et andet menneske, og hvorfor vi bruger så megen energi på at sætte os i andres sted.

Bettina Hornbøll er neurobiolog ved Københavns Universitet og har lavet ph.d.-projekt om serotonins rolle for "emotion processing" ved hjælp af funktionel billeddannelse af hjernen. Derudover er hun lektor ved Danish Institute for Study Abroad og underviser i fagene ”The Social Brain” og ”Neuroscience of Fear”.
 

Kontaktperson

Modtag Nyt fra UCC

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.