Campus tiltrækker flere unge

Ansøgertallet boomer til uddannelserne på den nye campus i Hillerød. Socialt samvær og flere muligheder spiller en afgørende rolle, skriver Frederiksborg Amtsavis.

Uddrag af artikel i Frederiksborg Amtsavis 10. juli 2013:

Hillerød har magnetisk tiltrækningskraft på unge med drømme om at uddanne sig til eksempelvis pædagog eller sygeplejerske. Uddannelserne på UCC 's campus i Hillerød har i år oplevet en stigning på 23 procent i forhold til sidste år, når man måler på antallet af unge med uddannelsesinstitutionen som førstevalg.

"Det er tydeligt, at de unge mennesker godt kan lide at være der. Der er mange gode faciliteter og et godt samspil på tværs," siger Pia Ramhøj, der er uddannelseschef i den nordsjællandske afdeling.

Den nye campus blev officielt indviet i slutningen af august sidste år efter flere års tilløb med midlertidige bygninger og nedlæggelse af de tidligere uddannelsesinstitutioner, blandt andet pædagogseminariet i Jægerspris.

Når ansøgertallet nu fortsætter i vejret, så er det udtryk for, at idéen med at samle uddannelserne i større enheder har været rigtig, mener uddannelseschefen .
Hun forudser derfor en lignende effekt, når professionenshøjskolen i 2016 åbner sin nye campus i København.

Modtag Nyt fra UCC

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.