Campus Nordsjælland åbner

Fredag d. 31. august indvier UCC Campus Nordsjælland i Hillerød og samler dermed fem professionsuddannelser under ét tag. Den nye campus skal skabe rammen for et attraktivt studiemiljø og tiltrække flere studerende til uddannelserne.

1600 studerende indtager Campus Nordsjælland på fredag den 31. august. Og der er brug for den ekstra plads, som de nye bygninger giver. Allerede nu har mange uddannelsessøgende fået øjnene op for, at der kommer et stort og nyt uddannelsessted - antallet af førsteprioritetsansøgninger til UCC's uddannelser i Hillerød er steget med 22 % i forhold til 2011.

På Campus Nordsjælland kan man uddanne sig til pædagog, sygeplejerske, fysioterapeut, socialrådgiver og psykomotorisk terapeut.

”Samlingen af fem professionsbacheloruddannelser i nye og forbedrede faciliteter giver de studerende flere valgmuligheder og gør dem i sidste ende til bedre professionsuddannede”, siger UCC's rektor Laust Joen Jakobsen.

Christine Antorini indvier campus

Planen med campus er at skabe et attraktivt studiemiljø og bedre uddannelser gennem et tæt samarbejde på tværs af uddannelserne og med virksomheder i Nordsjælland.

Ved indvielsen vil der være taler fra bl.a. børne- og undervisningsminister Christine Antorini og Hillerøds borgmester Kirsten Jensen.

Program for indvielse af Campus Nordsjælland 31. august 2012

Kl. 12.30 Campus åbnes og UCC byder på en let buffet
Kl. 13.00 Talere:
Børne- og undervisningsminister Christine Antorini
Borgmester i Hillerød Kirsten Jensen
Bestyrelsesformand for Professionshøjskolen UCC Ove E. Dalsgaard
Repræsentanter for bygherre og studerende

Visionerne for campus

  • at skabe endnu bedre rammer for levende og attraktive studiemiljøer
  • at skabe et nyt centrum for viden om vores professioner
  • at styrke det tværfaglige samarbejde mellem uddannelserne
  • at skabe nye muligheder for læring

Modtag Nyt fra UCC

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.