Brevafstemning skal få flere unge til at sætte et kryds

UCC’s campus i Hillerød lægger den 6. og 7. november lokaler til brevafstemning til kommunal- og regionsvalget. Håbet er, at det kan lokke flere unge til at stemme.

Studerende samles

Kommunalvalg 2013:

Ved kommunal- og regionsvalget i 2009 var det svært at få landets unge til at stemme, og mange kommuner arbejder på at opnå en højere stemmeprocent ved det kommende valg. I Hillerød kan man derfor brevstemme på en række uddannelsessteder, blandt andet UCC’s campus, der rummer fem forskellige professionsbacheloruddannelser.

UCC’s dekan Lisbeth Harsvik vil gerne være med til at få valgprocenten til at stige:

”Ved at give de studerende mulighed for at stemme på vores uddannelsessted rykker vi ind der, hvor de unge opholder sig i hverdagen – valget bliver mere nærværende, siger Lisbeth Harsvik og fortsætter:

”De studerende kan smutte hen i en pause og stemme – og måske lokke nogle studiekammerater med”.

Ca. 2400 studerende har i dag deres daglige gang på Campus Nordsjælland, og man kan læse til sygeplejerske, pædagog, fysioterapeut, psykomotorisk terapeut og socialrådgiver. Den nye campus blev indviet i august 2012.

Brevafstemningen på Campus Nordsjælland foregår onsdag den 6. november og torsdag den 7. november 2013. Begge dage mellem kl. 11.00 og 13.00. Man kan godt brevstemme på campus, selvom man ikke bor i Hillerød Kommune. Kommunen sender blot brevstemmen videre til ens hjemkommune.
 

Kontaktperson

Modtag Nyt fra UCC

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.