Velkommen til alle nye studerende ved Netbaseret læreruddannelse ved KP

Siden her er målrettet dig, som netop er blevet optaget som studerende på Netbaseret læreruddannelse ved Københavns Professionhøjskole (NetLU). Vi har samlet vigtige informationer, som vil være nyttige for dig i forbindelse med studiestart. Vi vil særligt anbefale dig at læse velkomstbrevet for nye studerende grundigt igennem.

Velkomstbrev, studiestartside, studiegrupper og god netkultur

Forud for din studiestart vil du modtage et velkomstbrev. Velkomstbrevet vil desuden blive offentliggjort her på siden, og i det vil du bl.a. kunne finde information om hele strukturen i uddannelsen, samt en medieplan som informerer om hvilke digitale platforme vi har i spil på uddannelsen, samt hvordan de benyttes. På studiestartsiden på portalen, finder du også mange nyttige informationer om din opstart på NetLU (se link nedenfor).

På NetLU foregår meget af studiearbejdet i studiegrupper. Vi har derfor udarbejdet en vejledning for studerende, der har til hensigt at vejlede og støtte op om processen med at få skabt gode og lærerige studiegruppeprocesser. Endelig er der et link til et dokument, som beskriver vores forståelse af god netkultur på uddannelsen. Det er vigtigt at alle studerende læser alle dokumenterne grundigt igennem.

Ønsk profil og undervisningsfag

Du skal ønske første undervisningsfag, profil eller Helsingør, så snart du har modtaget dine login-oplysninger. Du finder alt information om proceduren på studiestartsiden på portalen via linket ovenfor.

Velkomstaften 

Der er to forskellige velkomstaftener for nye netstuderende på NetLU i august år 2019 på Campus Carlsberg. Som studerende skal du deltage i den som passer til din type af studerende.

Den første ligger d. 14. august 2019 kl. 17-21 i auditorium W2.04 hvor der er velkomstaften for alle studerende på Åben uddannelse  (merit og enkeltfag inkl. studerende ønsker at læse moduler på NetLU).

D. 26. august 2019 kl. 17-21 i auditorium K1.02 er velkomstaftenen for ordinære studerende.  Vi anbefaler, at du ankommer i god tid, da det kan være lidt svært at finde rundt på Campus første gang. 

Det er super vigtigt at deltage i en velkomstaften, for at få en god start på studiet. Det er ligeledes vigtigt at studerende medbringer et godt headset med USB-stik (jf. vejledningen i brugen Adobe Connect) samt en god computer med webcam, da vi sammen skal afprøve Adobe Connect mv. Det er også vigtigt at computeren er ladet op, da der er begrænsede muligheder for opladning. Vi byder på kaffe, en sandwich og vand for netstuderende undervejs.

Studieplan

Studieplanen indeholder datoer og tidsrum for fysisk tilstedeværelsesundervisning og synkron online undervisning for alle moduler på NetLU.  Første undervisningsgange i efteråret 2019 er for de fleste moduler d. 30.-31. august jf. studieplanen.

Vejledninger

itslearning - læringsplatformen vi anvender

Når du kommer i gang med studiet, vil du opleve at meget af vores kommunikation foregår på itslearning. Den fungerer på alle platforme (computer, tablets, smartphones). Du vil mest af alt komme til at benytte itslearning til kommunikation med dine undervisningshold samt de øvrige studerende på uddannelsen. 

Du kan finde yderligere information om den Netbaserede læreruddannelse her:

 

Studienummer og foto til studiekort