Velkommen til alle nye studerende ved Netbaseret læreruddannelse i UCC

Siden her er målrettet dig, som netop er blevet optaget som studerende på Netbaseret læreruddannelse i UCC (NetLU). Vi har samlet vigtige informationer, som vil være nyttige for dig i forbindelse med studiestart. Vi vil særligt anbefale dig at læse velkomstbrevet for nye studerende grundigt igennem.

Velkomstbrev og god netkultur

Forud for din studiestart vil du modtage et velkomstbrev. Velkomstbrevet vil desuden blive offentliggjort her på siden, og i det vil du bl.a. kunne finde information om hele strukturen i uddannelsen, samt en medieplan som informerer om hvilke digitale platforme vi har i spil på uddannelsen, samt hvordan de benyttes (tryk på "udskriv" for at gemme eller udskrive velkomstbrevet, når du har åbnet dokumentet). Det andet link er til et dokument som beskriver vores forståelse af god netkultur på uddannelsen.

Velkomstaften (bemærk ændring af lokale for studerende på åben uddannelse)

Der er velkomstaften for nye netstuderende på Åben Uddannelse d. 17. januar 2018 kl. 17-21 i auditorium W2.04 på Campus Carlsberg. Vi anbefaler, at du ankommer i god tid, da det kan være lidt svært at finde rundt på Campus første gang. Nærmere info om velkomstaftenen kommer her på siden, når studiestart nærmer sig.

På velkomstaftener er det vigtigt at studerende medbringer et USB-headset (jf. vejledningen i brugen Adobe Connect) samt en god computer med webcam, da vi sammen skal afprøve Adobe Connect mv. Det er også vigtigt at computeren er ladet op, da der er begrænsede muligheder for opladning. 

Studieplan

Studieplanen for foråret 2018 kan du tilgå ved klikke på dette link (tryk på "udskriv" for at gemme eller udskrive studieplanen):

Vejledninger

itslearning - læringsplatformen vi anvender

Når du kommer i gang med studiet, vil du opleve at meget af vores kommunikation på itslearning. Den fungerer på alle platforme (computer, tablets, smartphones). Du vil mest af alt komme til at benytte itslearning til kommunikation med dine undervisningshold samt de øvrige studerende på uddannelsen. 

 

Du kan finde yderligere information om den Netbaserede læreruddannelse her:

 

Studienummer og foto til studiekort