Velkommen til alle nye studerende ved Netbaseret læreruddannelse ved KP

Siden her er målrettet dig, som netop er blevet optaget som studerende på Netbaseret læreruddannelse ved Københavns Professionhøjskole (NetLU). Vi har samlet vigtige informationer, som vil være nyttige for dig i forbindelse med studiestart. Vi vil særligt anbefale dig at læse velkomstbrevet for nye studerende grundigt igennem.

Velkomstbrev, vejledning om studiegrupper og god netkultur

Forud for din studiestart vil du modtage et velkomstbrev. Velkomstbrevet vil desuden blive offentliggjort her på siden, og i det vil du bl.a. kunne finde information om hele strukturen i uddannelsen, samt en medieplan som informerer om hvilke digitale platforme vi har i spil på uddannelsen, samt hvordan de benyttes. På NetLU foregår meget af studiearbejdet i studiegrupper. Vi har derfor udarbejdet en vejledning for studerende, der har til hensigt at vejlede og støtte op om processen med at få skabt gode og lærerige studiegruppeprocesser. Endelig er der et link til et dokument, som beskriver vores forståelse af god netkultur på uddannelsen. Det er vigtigt at alle studerende læser alle dokumenterne grundigt igennem.

Ønsk profil og undervisningsfag

Du skal ønske første undervisningsfag, profil eller Helsingør, så snart du har modtaget dine login-oplysninger. Du ønsker undervisningsfag ved at klikke på linket nedenfor. Der er kun et link, når det er aktuelt at skulle vælge fag.

Velkomstaften 

Der er velkomstaften for nye netstuderende på NetLU i august år 2019 på Campus Carlsberg.  D. 14. august 2019 kl. 17-21 i auditorium W2.04 er velkomstaftenen for studerende på Åben uddannelse (merit og enkeltfag). D. 26. august 2019 kl. 17-21 i auditorium K1.02 er velkomstaftenen for ordinære studerende Nærmere info om aftenen lægges her på siden når vi nærmer os. Vi anbefaler, at du ankommer i god tid, da det kan være lidt svært at finde rundt på Campus første gang. 

Det er super vigtigt at deltage i en velkomstaften, for at få en god start på studiet. Det er ligeledes vigtigt at studerende medbringer et godt headset med USB-stik (jf. vejledningen i brugen Adobe Connect) samt en god computer med webcam, da vi sammen skal afprøve Adobe Connect mv. Det er også vigtigt at computeren er ladet op, da der er begrænsede muligheder for opladning. Vi byder på kaffe, en sandwich og vand for netstuderende undervejs.

Studieplan

Studieplanenen indeholder datoer og tidsrum for fysiske og virtuelel indkald for alle moduler på NetLU.  

Vejledninger

itslearning - læringsplatformen vi anvender

Når du kommer i gang med studiet, vil du opleve at meget af vores kommunikation foregår på itslearning. Den fungerer på alle platforme (computer, tablets, smartphones). Du vil mest af alt komme til at benytte itslearning til kommunikation med dine undervisningshold samt de øvrige studerende på uddannelsen. 

Du kan finde yderligere information om den Netbaserede læreruddannelse her:

 

Studienummer og foto til studiekort