Studiestart januar 2019

Denne side er målrettet dig, som skal starte på Læreruddannelsen Campus Carlsberg. Studiestarten er tirsdag den 22. januar kl. 9.00

Kære nye studerende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg.

Vores tutorer har lagt et program for de første fire dage fra den 22. til den 25. januar. Programmet kombinerer det faglige og det sociale. Du vil i løbet af dagene lære dine medstuderende at kende, du vil møde dine undervisere, og du vil blive introduceret til de mange muligheder på Campus Carlsberg både hvad angår studiefaciliteter og studiemiljø. Fredag den 25. januar arrangerer tutorerne en introfest.
Det detaljerede program vil blive tilgængeligt herpå siden medio december, men du skal regne med program fra kl 9 til 16 alle fire dage.

Du vil via mail modtage detaljerede informationer om studiekort, SU, skema, læringsplatform (Itslearning), intranet osv.

Efter studiestart vil du få at vide, hvilken litteratur du skal anskaffe til undervisningen på de enkelte moduler. Da undervisningen tilrettelægges i et samarbejde mellem den enkelte underviser og de studerende, kan vi ikke inden studiestart bede dig anskaffe bestemte bøger.

Du skal fra starten af dit studium læse både dit første og dit andet undervisningsfag.
Vi vil derfor gerne invitere dig til et møde på Campus Carlsberg mandag d. 3.12 kl. 17.00 – 18.15 i K1.02, hvor vil gennemgå nogle af de overvejelser, der kan være relevante i forhold til at vælge undervisningsfag og kigge på sammenhængen i de i alt tre undervisningsfag, du skal uddanne dig i.
Mødet er et tilbud, og du behøver ikke hverken tilmelde dig eller sende afbud. Efter mødet lægger vi en PowerPoint præsentation her på siden, så alle kan orientere sig der.
Kort tid efter mødet vil du modtage et link til en valgformular. Her vil det fremgå, hvilke undervisningsfag, du kan vælge imellem, og hvornår du skal foretage dit valg.

Vi glæder os til at se dig.

Ledelsen på læreruddannelsen

Sommeroptag

Campus Carlsberg set fra Bryggeritorvet

Mere om Campus Carlsberg

Campus Carlsberg ligger i det nye bykvarter Carlsberg Byen i København. Du kan læse meget mere og se film om Campus Carlsberg her: