Studiestart august 2019

Denne side er målrettet dig, som skal starte på Læreruddannelsen Campus Carlsberg. Første dag på studiet er den 26. august 2019.

Kære nye studerende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg. Du skal møde op mandag den 26. august 2019 kl. 10.00.

Vores tutorer har lagt et program for den første uge. Programmet kombinerer det faglige og det sociale. Du vil i løbet af dagene lære dine medstuderende at kende, du vil møde dine undervisere, og du vil blive introduceret til de mange muligheder på Campus Carlsberg både hvad angår studiefaciliteter og studiemiljø. 

Du finder programmet som pdf her på siden. Som det fremgår af programmet, bliver I delt op i to hold, som skal gennem det samme program. Du får på dagen at vide, hvilket af de to hold, du er på. 

Du vil 29. juli eller 48 timer, efter du har bekræftet din studieplads, modtage en mail med  information om, hvordan du logger på intranettet (Portalen) og finder detaljerede informationer om studiekort, SU, skema, læringsplatform (Itslearning) osv.

Efter studiestart vil du få at vide, hvilken litteratur du skal anskaffe til undervisningen på de enkelte moduler. Da undervisningen tilrettelægges i et samarbejde mellem den enkelte underviser og de studerende, kan vi ikke inden studiestart bede dig anskaffe bestemte bøger.

Du starter dit studie med dit første undervisningsfag, som du via mail har modtaget information om, hvordan du vælger.

Vi glæder os til at se dig.

Ledelsen på læreruddannelsen