Sundhed

Har I brug for nye kompetencer til at arbejde med de udfordringer, som sundhedssektoren løbende står over for? UCC tilrettelægger uddannelse og organisationsudviklingsforløb inden for det sundhedsfaglige område for at imødekomme et stigende krav til kvalitet, effektivitet og inddragelse af den enkelte borger.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at finde løsninger på udfordringerne på din arbejdsplads. Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer i praksis og skræddersyr forløb for organisationer og afdelinger.

UCC har særlig ekspertise inden for

Kontakt os gerne om andre temaer inden for sundhedsområdet. Vores konsulenter har et godt kendskab til det sundhedsfaglige område i kommuner og regioner.

Se eksempler på projekter, som UCC har gennemført andre steder:

Det får I ud af samarbejdet

Københavns Professionshøjskole tilbyder skræddersyet, fleksibel kompetenceudvikling, som er tilpasset jeres behov – både i forhold til indhold og tilrettelæggelse. 

Læs mere her:

Typer af kompetenceudvikling

Har I brug for hjælp til et større udviklingsprojekt, eller I er på jagt efter en god oplægsholder? Se eksempler på forskellige typer af kompetenceudvikling, som Københavns Professionshøjskole tilbyder.