Teamudvikling

En af de største udfordringer ved arbejdet i teams er at organisere det, så både teamleder og teammedlemmer arbejder på at udvikle en mental forestilling om ’os’ i stedet for ’jeg’ – dvs. at se relationer som den mindste enhed i organisationen.

UCC har meget stor erfaring og velafprøvede metoder til udvikling af teams. Facilitering af et ledelsesteam på en skole fordrer én type værktøjer, og udvikling af et højydende årgangsteam fordrer andre. Teamledelse er også forskellig når ledelsesopgaven er ’leder af ledere’ eller ’leder af medarbejdere’ eller ’kollaborativ ledelse’. Men fælles for teambaseret organisationsudvikling er refleksion-i-handling og refleksion-over-handling for løbende at udvikle Next Practice.

UCC kan skræddersy et forløb for jeres organisation/kommune – eksempelvis for alle skoleledelsesteam på skolerne i en kommune.

Kontakt

Konsulent fra UCC

Ring til UCC's konsulentkontor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy et tilbud der passer præcist til dine behov.

 

Telefon: 4189 7220

Tre personer som snakker med hinanden

Det får du

UCCs konsulenter tilpasser undervisning og kompetenceløft til den enkelte kunde. Vi tilbyder mange forskellige former for forløb og partnerskaber, der alle kan løfte jeres faglige niveau.

Modtag Nyt fra UCC

Skolebørn rækker hænderne op

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.

Elever og lærer i klasselokale

Læringsmålstyret undervisning

Med de nye Fælles Forenklede Mål er elevernes læring for alvor kommet på dagsordenen i skolen. UCC har indgående erfaring med at implementere den læringsmålstyrede undervisning i både kommuner og enkelte skoler.