Læringscentreret skoleledelse

Det er afgørende for elevernes læring, udvikling og trivsel, at skoleledelsen kan arbejde læringscentreret og sætte en retning for læringsmiljøet. UCC har stor erfaring med at samarbejde med skoleledelser og forvaltninger om at skræddersy kompetenceudvikling med fokus på læringscentreret skoleledelse. Vi samarbejder med Viviane Robinson og har gennemført flere forløb med læringscentreret skoleledelse som omdrejningspunkt.

Kontakt UCC

Kontakt vores projektkontor og hør mere om skræddersyede forløb tilpasset netop jeres behov.

T: 41897220

M: kompetenceudvikling@ucc.dk 

Skolelederuddannelse

Growing Great Leaders er et internationalt certificeret uddannelsesforløb, der udvikler din teoretiske og praktiske viden, så du kan lede skoler og uddannelsesinstitutioner med direkte fokus på elevers og studerendes læringsudbytte.

Skoleledelse på baggrund af data

CALL-DK er et evalueringsværktøj, der giver jer værdifuld data, som kan bruges til målrettet skoleledelse og skoleudvikling. UCC's konsulenter hjælper din skole eller kommune med at få det optimale ud af jeres data.

Modtag Nyt fra UCC

Skolebørn rækker hænderne op

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.