Coaching

Coaching er en særlig rammesat, aftalebestemt og udviklingsorienteret form for samtale. I coaching er der fokus på kompetenceudvikling igennem samtale og refleksion i forhold til medarbejderens/lederens konkret oplevede udfordringer i arbejdslivet. Samtalens omdrejningspunkt udgår fra medarbejderens/lederens konkrete ønsker, behov og mål for udvikling, og kan enten foregå individuelt eller i teams. Fokus for samtalen er således medarbejderen, lederen eller teamet i en personlig-professionel sammenhæng - i arbejdsrollen.

Coaching kan med fordel anvendes ind i skolen til at støtte op omkring medarbejdere, der oplever usikkerhed eller øget pres, så det påvirker oplevelsen af professionalisme, arbejdsglæde og den generelle trivsel i forbindelse med virkeliggørelsen af skolereformen og lov 409. I UCC har vi gennem flere år erfaret, at coaching herudover er et godt værktøj til ledelsesudvikling – individuelt og i team.

Kontakt UCC

Kontakt vores projektkontor og hør mere om skræddersyede forløb tilpasset netop jeres behov.

T: 41897220

M: kompetenceudvikling@ucc.dk 

Tidligere projekter

UCC har gennemført coachingforløb på skoler i bl.a.:

  • Hvidovre Kommune
  • Ringsted Kommune
  • Herlev Kommune
  • Glostrup Kommune

Modtag Nyt fra UCC

Skolebørn rækker hænderne op

UCC's nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden, og giver dig viden om udviklingsprojekter, forskning og praksis på professionsområdet.