Kompetenceudvikling af ledere

Har I brug for at styrke jeres ledergruppe, så den er endnu bedre rustet til at løfte hverdagens udfordringer og opgaver? Har I brug for, at ledergruppen bliver bedre til at pege på nye løsninger, som understøtter jeres mål og strategier? UCC tilbyder kompetenceudvikling til ledere på alle niveauer.

Hos UCC tager vi altid udgangspunkt i den unikke situation og de konkrete behov, som offentlige ledere står med. I samarbejde med jer kan vi skræddersy udviklingsprojekter og kompetenceudvikling for ledere inden for skole-, dagtilbuds- og specialområdet og inden for det sundhedsfaglige felt.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan bidrage til lederudvikling på din arbejdsplads. 

UCC har særlig ekspertise inden for:

Kontakt os gerne om andre områder inden for offentlig ledelse. Vi har ekspertise inden for mange former for lederudvikling, og vi har god erfaring med forløb, hvor medarbejdere og ledere uddannes samtidig.

 

Det siger kunderne

Få inspiration til jeres egne projekter - se eksempler på, hvordan Københavns Professionshøjskole/det tidligere UCC har samarbejdet med skoler, institutioner og kommuner om bl.a. flygtninge, brug af data, it i skole og dagtilbud og pædagogiske læringscentre. 

Det får I ud af samarbejdet

Københavns Professionshøjskole tilbyder skræddersyet, fleksibel kompetenceudvikling, som er tilpasset jeres behov – både i forhold til indhold og tilrettelæggelse. 

Læs mere her:

Typer af kompetenceudvikling

Har I brug for hjælp til et større udviklingsprojekt, eller I er på jagt efter en god oplægsholder? Se eksempler på forskellige typer af kompetenceudvikling, som Københavns Professionshøjskole tilbyder.