Ledelse og organisation

Offentlig ledelse er en særlig disciplin, når vi skal løfte fremtidens store velfærdsudfordringer. God ledelse af velfærdsinstitutioner er derfor afgørende, hvis det skal lykkes at give borgerne en god service, samtidig med at vi sikrer effektive og attraktive arbejdspladser. Vejen til målet er at uddanne offentlige ledere, så de bliver styrket til at løse disse centrale udfordringer og kan pege på nye løsninger.

Interesseret i et samarbejde?
Vi tager altid udgangspunkt i den unikke situation og de konkrete behov, som de offentlige ledere står med. I samarbejde med jer kan vi skræddersy alle former for udviklingsprojekter fx udvikling af klyngeprofiler, ledelsesteam mm. Derfor spænder UCC’s opgaver også meget bredt og er ofte sammensat af flere samtidige indsatser, fx uddannelsesforløb kombineret med ledercoaching.

Medarbejdere med campusrenderinger på tøjet

Skal vi samarbejde?

Ring til vores projektkontor og hør mere om skræddersyede forløb tilpasset netop jeres behov.

T: 4189 7220
M: kompetenceudvikling@ucc.dk

Undervisning på diplom i ledelse

Skræddersy din lederuddannelse

På diplomuddannelsen i ledelse introducerer vi et helt nyt koncept, som giver dig stor frihed til at tilrettelægge din lederuddannelse. Du bestemmer selv, hvilke aktiviteter du deltager i, og du får din egen læringsguide.

Samskabelse

Samskabelse nævnes ofte som svaret på knappe ressourcer, opløsning af kommunale grænser, fokus på kerneopgaven og innovation. Vi tilbyder forskellige former for kompetencegivende forløb, der kan hjælpe med at bringe borgernes ressourcer konstruktivt i spil i opgaveløsningen.

Læring i skoleudvikling

I samarbejde med UCC sætter Holbæk Kommune fokus på læring og god undervisning for at understøtte et højere fagligt udbytte i fremtidens skole. Alle kommunens skoler får uddannet vejledere i aktionslæring efterfulgt af en temadag for ledelsen og coaching af vejlederne. Læs om samarbejdet

LÆR

Samarbejdspartnere

UCC samarbejder med udvalgte konsulentfirmaer om særlige uddannelsesforløb.