It i dagtilbud

Digitale medier fylder stadig mere i børns liv, og i de fleste danske kommuner inddrager pædagoger og medhjælpere i stigende grad tablets i det daglige arbejde i institutionerne. Det stiller store krav til pædagoger og medhjælpere at finde hoved og hale i de digitale mediers uanede muligheder og sikre, at de understøtter målet med pædagogikken.

Personalet i institutionerne har meget blandede forudsætninger for at arbejde med digitale medier. Nogle har berøringsangst og bliver skræmt af, at børnene ser ud til at kunne mere end de voksne.

Pædagoger og medhjælpere skal være stærke på den pædagogiske anvendelse af de nye medier og kunne sætte rammerne og integrere it i de daglige aktiviteter. Her kan UCC byde ind med kompetenceudvikling, som understøtter kommunernes strategi på området, og som kan tilpasses niveau og behov i den enkelte institution.

Kontakt

Konsulent fra UCC

Ring til UCC's konsulentkontor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy et tilbud der passer præcist til dine behov.

 

Telefon: 4189 7220

Børn og digitale medier i naturen

Digitale medier og science

Stadig flere dagtilbud bruger digitale medier som iPads, digitalkameraer og computere som pædagogiske hjælpemidler i arbejdet med science og uddanner personalet i sciencepædagogik.