Dagtilbud

Der sker i øjeblikket store forandringer på børneområdet . Der er fokus på løbende udvikling, dokumentation og evaluering, og miljøet i institutionerne skal være inkluderende. Samarbejdet mellem børnehave og skole bliver tættere, og læring og skoleparathed er centralt.

Landet over bliver vuggestuer og børnehaver i stigende grad udstyret med iPads, smartphones og digitale kameraer. Men der er ikke altid tænkt nærmere over, hvordan pædagogerne konkret skal bruge teknologierne til at understøtte børnenes sociale, sproglige og faglige udvikling.

Skal vi skræddersy jeres kompetenceudvikling?
UCC samarbejder med institutioner og kommuner om at kvalificere det pædagogiske personale til at håndtere de store pædagogiske udfordringer og med at udvikle kvaliteten af det pædagogiske arbejde. Vores konsulenter vil i samarbejde med jer sørge for behovsafklaring og planlægning af forløbet.

Kontakt

Konsulent fra UCC

Ring til UCC's konsulentkontor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy et tilbud der passer præcist til dine behov.

 

Telefon: 4189 7220

Ledelse af dagtilbud

Vi arbejder målrettet med fire dimensioner inden for ledelse af dagtilbud: økonomisk ledelse, HR-ledelse, interessent-ledelse og pædagogisk ledelse. Læs mere om hvordan vi kan samarbejde om udviklingen af din institution eller kommune.

Børnehavebørn

Læring, dokumentation, praksis

UCC og Ballerup Kommune har i samarbejde gennemført et kursus- og sparringsforløb om læring, dokumentation og evaluering i den pædagogiske praksis på 0-6 årsområdet.