Konsulentydelser

Har din skole, institution eller kommune brug for kompetenceudvikling, som virker på den lange bane? Med afsæt i den nyeste viden fra forskning og konkrete erfaringer fra praksis kan vi hjælpe jer med at komme i mål med strategier og handleplaner. Vi tænker tværprofessionelt, og vores udgangspunkt er altid jeres kerneopgave og behov.

Kontakt UCC

Kontakt vores projektkontor og hør mere om skræddersyede forløb tilpasset netop jeres behov.

T: 41897220

M: kompetenceudvikling@ucc.dk 

Sundhed

UCC tilbyder kompetenceudvikling inden for sundhed, relationer og organisationer for at imødekomme et stigende krav til kvalitet, effektivitet og inddragelse af den enkelte borger. 

Sprogcentre

UCC og Københavns Universitet samarbejder om efteruddannelse og kompetenceløft for sprogcentre. Vores efteruddannelsestilbud til sprogcentre kan skræddersys og rekvireres til de enkelte sprogcentre.

Det får I ud af samarbejdet

Københavns Professionshøjskole tilbyder skræddersyet, fleksibel kompetenceudvikling, som er tilpasset jeres behov – både i forhold til indhold og tilrettelæggelse. 

Læs mere her:

Det siger kunderne

Få inspiration til jeres egne projekter - se eksempler på, hvordan Københavns Professionshøjskole/det tidligere UCC har samarbejdet med skoler, institutioner og kommuner om bl.a. flygtninge, brug af data, it i skole og dagtilbud og pædagogiske læringscentre. 

Typer af kompetenceudvikling

Har I brug for hjælp til et større udviklingsprojekt, eller I er på jagt efter en god oplægsholder? Se eksempler på forskellige typer af kompetenceudvikling, som Københavns Professionshøjskole tilbyder.