Tidsskrift: Lederliv

Online tidsskriftet 'Lederliv' formidler viden om organisatorisk og ledelsesfaglig forskning og praksis. Ønsket er at tilbyde en tredje vej mellem på den ene side den hastige, afkortede og ti-gode-råds konceptlitteratur og på den anden side den til tider lidt tungt-akademiske og langsommelige journalgenre.

Tidsskriftets primære ambition er at bibringe viden, der har værdi for praksis ved at koble videnskab og lederskab i øjenhøjde og tage praksis alvorligt.

'Lederliv' henvender sig til alle med interesse for ledelse og relaterede tematikker som strategi, styring og organisering i og omkring såvel offentlige som private virksomheder. Tidsskriftet vil bidrage og inspirere til at udvikle livet som leder ud fra mangfoldige teoretiske perspektiver, praksisfortællinger, nye vinkler og ukendte mønstre.

'Lederliv' bæres af et tværinstitutionelt samarbejde mellem syv af de danske professionshøjskoler; University College Nordjylland, Professionshøjskolen Metropol, VIA University College, Professionshøjskolen UCC, University College Sjælland, University College Lillebælt, University College Syd.

Læs mere om 'Lederliv'