Sproglig analyse af plagiering

Som eksaminator og censor må man gøre brug af sit kendskab til eksamensemnet, til teksttypen og til tekststilistik - automatisk plagiatkontrol kan ikke stå alene, skriver lektor, ph.d. Tanya Karoli Christensen på Københavns Universitet i NVL's forskerklumme. Klummen redigeres af Kristine Kabel og Lene Storgaard Brok.
Læs klumme

 

Ph.d.-forsvar: Rehabilitering for cancerramte patienter og deres partner

Husk nu, at forældre ikke kan styre alt, hvad der sker i deres børns liv

Når børneopdragelse bliver den vigtigste faktor i børns udvikling, er der ikke noget at sige til, at nogle forældre føler sig presset, skriver KP-forskere, Sine Penthin Grumløse og Anja Marschall, i Politiken.

Læs debatindlæg

Mangfoldig læreruddannelse

Den mangfoldige læreruddannelse

Idékataloget er et redskab til at arbejde med underviseres kulturelle sensitivitet i mødet med den mangfoldige læreruddannelse og er udviklet af KP’s læreruddannelse og Mellemfolkeligt Samvirke.

Download materialet

Niels Borch Rasmussen

Lærerprofession i forandring

Niels Borch Rasmussen fra KP's videreuddannelse forsvarede den 27. juni sin ph.d.-afhandling, der har undersøgt forandringer i læreres praksis, når læringsmålstyret undervisning indføres som didaktisk ramme for undervisningen.

Læs mere

Uddannelse af sciencelærere

ASTE-rapport

I ny rapport kan du læse om erfaringerne med Advanced Science Teacher Education (ASTE), som er et koncept for en sammenhængende uddannelse af lærere i naturfag og matematik til folkeskolens ældste klasser.

PDF iconLæs rapporten

 

Publikation om UCC's forskning

Fra viden til velfærd 2017

UCC forsker i inklusion, børns trivsel, fagdidaktik, datainformeret og faglig ledelse af daginstitutioner og skoler, utilsigtede hændelser og telepsykiatri i sundhedsvæsenet med meget mere.

Læs publikationen

Bestil publikationen

Publikationer fra UCC

Bibliotek

UCC's skriftlige publikationer inddateres i professionshøjskolernes fælles vidensportal, UC Viden.

Klik på linket nedenfor for at se UCC's seneste skriftlige produktioner eller for at søge i hele vidensdatabasen.